Buzz

O Κρις Πρατ πολεμάει σήμερα τον «The Tomorrow War»

στα 10

Στην ταινία του Κρις ΜακΚέι, o κόσμος τον έχει ανάγκη, αν πρόκειται να υπάρξει αύριο.

O Κρις Πρατ πολεμάει σήμερα τον «The Tomorrow War»

Το «The Tomorrow War» ήταν μια από εκείνες τις ταινίες που προορίζονταν για ένα από τα blockbuster του καλοκαιριού, αλλά που όπως τόσες άλλες, είδε τα σχέδιά της να αλλάζουν άρδην, λόγω της πανδημίας. Κι έτσι τώρα ετοιμάζεται για την παγκόσμια έξοδό της στις 2 Ιουλίου στο Amazon Prime το οποίο την αγόρασε για 200 εκατομμύρια δολάρια από την Paramount.

Δείτε ακόμη: Dracarys! Ξεκίνησε η παραγωγή του «House of the Dragon»

the tomorrow war 607

Η ταινία που θα μπορούσε να αποτελεί και την αρχή ενός ακόμη κινηματογραφικού franchise για τον φύλακα του γαλαξία Κρις Πρατ, διαδραματίζεται το 2021 αλλά και 30 χρόνια μετά. Από εκεί έρχεται στο σήμερα μια ομάδα πολεμιστών κι ενημερώνει τον κόσμο ότι το 2051, η ανθρωπότητα μάχεται έναν πόλεμο εναντίον μιας εξωγήινης φυλής. Και χάνει.

the tomorrow war 607

the tomorrow war 607

Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η ροπή του πολέμου, είναι να πάρουν μαζί τους στο μέλλον στρατιώτες αλλά κι απλούς πολίτες προκειμένου να τους στρατολογήσουν στον πόλεμο του αύριο. Ο Νταν Φόρεστερ, ένας δάσκαλος και πατέρας θα είναι ένας από αυτούς, ο οποιος μαζί με μια ιδιοφυή επιστήμονα και τον πατέρα του με τον οποίο δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις θα επιχειρήσουν να ξαναγράψουν το πεπρωμένο του πλανήτη μας.

the tomorrow war 607

Οι πρώτες εικόνες υπόσχονται αυτό που περιμένεις από μια καλοκαιρινή περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Κρις Πρατ. Το μόνο που θα χρειαστεί να προσθέσετε, θα είναι το ποπ κορν.

Δείτε το τρέιλερ στο βίντεο

Δείτε επίσης: I want to live in America! To «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τρέιλερ