Buzz

Καλύτερα να τρέξεις! Τρέιλερ για το «The Maze Runner»

στα 10

To «Divergent» δείχνει ότι υπάρχει χώρος και για άλλες young adult τριλογίες στο Χόλιγουντ και κάπως έτσι, το «The Maze Runner» ετοιμάζεται να μπει στην κούρσα.

Καλύτερα να τρέξεις! Τρέιλερ για το «The Maze Runner»

Ενας κόσμος στον οποίο κατοικούν νεαρά αγόρια. Ενας καινούριος έφηβος που φτάνει εκεί μη έχοντας καμιά μνήμη από την προηγούμενη ζωή του, πέρα από μια σειρά παράξενα όνειρα για μια μυστηριώδη οργάνωση.

Ενας τεράστιος, αδιαπέραστος λαβύρινθος που περιτριγυρίζει το μέρος όπου ζουν και από τον οποίο κανείς μέχρι σήμερα δεν κατόρθωσε να βγει ζωντανός.

Αυτό είναι το στόρι του «Maze Runner» το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Τζέιμς Ντάσερ που έδωσε δύο σίκουελ κι ένα prequel και που προορίζεται για το επόμενο κινηματογραφικό franchise για το young adult κοινό.

Σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο, αλλά με πείρα σε δεκάδες behind the scenes ντοκιμαντέρ για μεγάλες Χολιγουντιανές παραγωγές Γουές Μπολ, το φιλμ δίνει τους βασικούς ρόλους στον Ντίλαν Ο'Μπράιαν του τηλεοπτικού «Teen Wolf» και την Κάγια Σκοντελάριο (του «Skins») στον ρόλο ενός κοριτσιού που ίσως να κρατά το μυστικό για τον έξοδο από τον μυστηριώδη, φονικό λαβύρινθο.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμη: