Buzz

Στην ερημιά με τρόμο: Tρέιλερ για το «The Lodge» των Βερόνικα Φραντς και Σέβεριν Φιάλα

στα 10

Οι σκηνοθέτες του «Goodnight Mommy» κάνουν την πρώτη αγγλόφωνη ταινία τους με πρωταγωνίστρια την Ράιλι Κέο και τον Θύμιο Μπακατάκη στη φωτογραφία.

Στην ερημιά με τρόμο: Tρέιλερ για το «The Lodge» των Βερόνικα Φραντς και Σέβεριν Φιάλα

Το «Goodnight Mommy» έβαλε με την πρώτη τους Αυστριακούς Βερόνικα Φραντς και Σέβεριν Φιάλα στο πάνθεον των ιντριγκαδόρικων σκηνοθετών του σινεμά τρόμου και η δεύτερη συνεργασία τους στο «Field Guide to Evil» επιβεβαίωσε ότι όντως η ματιά τους είναι αναμφίβολα ξεχωριστή.

Τώρα με το «The Lodge» κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς μια πιο mainstream περιοχή διατηρώντας όμως την ξεκάθαρα auteur εκδοχή τους για τον τρόμο. Το (αγγλόφωνο) φιλμ τους που έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ του Σάντανς κερδίζοντας τις εντυπώσεις έχει ως πρωταγωνίστρια την Ράιλι Κέο στον ρόλο μιας νεαρής γυναίκας που μοιάζει αδύνατο να κερδίσει την αγάπη των παιδιών του χήρου αγαπημενου της.

Δείτε επίσης: «Nightmare Alley»: Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε νουάρ περιπέτειες

the lodge 607

Οταν εκείνος προτείνει να περάσουν τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές στο απομονωμένο σαλέ τους ως μια ευκαιρία να δεθούν περισσότερο δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι γιορτινές μέρες θα αποτελέσουν μια εφιαλτική δοκιμασία για όλους.

Με μια αίσθηση απειλής να δίνει τον τόνο και τη φωτογραφία του Θύμιου Μπακατάκη να προσθέτει σημαντικά στην ατμόσφαιρα, το πρώτο τρέιλερ του φιλμ είναι εδώ και σας προκαλεί να τρομάξετε. Δείτε το πιο κάτω.


Δείτε επίσης:

To σίκουελ του «Willow» του Ρον Χάουαρντ έρχεται στο Disney+Ο Γουίλ Σμιθ κυνηγά τον εαυτό του στο τρέιλερ για το «Gemini Man» του Ανγκ Λι