Buzz

To σίκουελ του «Willow» του Ρον Χάουαρντ έρχεται στο Disney+

στα 10

Μετά από 30 χρόνια η αγαπημένη καλτ ταινία φαντασίας, σε σενάριο του Τζορτζ Λούκας, ετοιμάζεται για το σίκουελ της ως τηλεοπτική σειρά.

To σίκουελ του «Willow» του Ρον Χάουαρντ έρχεται στο Disney+

Ο Γουόργουικ Ντέιβις είναι ένας από εκείνος τους ηθοποιούς που έχουμε αγαπήσει πολύ, ίσως κάποιοι από εμάς, χωρίς να το ξέρουμε. Εχει πρωταγωνιστήσει σε ρόλους όπως ίγουοκ στα «Star Wars», ως καθηγητής Φλίτγουικ και Γκρίπγουκ στη σειρά ταινιών του «Χάρι Πότερ», ή ως την φυσική μορφή του Μάρβιν στο «Γυρίστε τον Γαλαξία με Οτοστόπ».

Αλλά σίγουρα η ταινία που έδωσε στον Ντέιβις τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο και τον έκανε τόσο αγαπητό στο κοινό ήταν το «Willow» του Ρον Χάουαρντ, στην οποία πρωταγωνιστούσε ως ένας νάνος που προσπαθούσε να σώσει το μωρό της προφητείας, την Ελόρα Ντάναν, από την κακιά βασίλισσα Μπαμβόρντα. Η ταινία, στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστούσε και Βαλ Κίλμερ, κυκλοφόρησε το 1988 και ήταν δημιούργημα του Τζορτζ Λούκας, ο οποίος προσπάθησε να δοκιμάσει την τύχη του και στο είδος της επικής φαντασίας. Η ταινία μπορεί να μην αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους κριτικούς, αλλά το κοινό την λάτρεψε και έγινε γρήγορα μια από τις πιο καλτ ταινίες τους είδους.

Διαβάστε ακόμα: Οι ανακοινώσεις του Disney+ προκάλεσαν ενθουσιασμό. Κυρίως για το κόστος της συνδρομής του

willow 607

Χρόνια τώρα οι φανς περίμεναν με αγωνία κάποιο νέο για σίκουελ, αλλά το μόνο που κατάφεραν να πάρουν είναι μια τριλογία από βιβλία, τα «Chroniles of the Shadow War», γραμμένα μάλιστα από τον ίδιο ων Λούκας με τίτλο «Shadow Moon, «Shadow Dawn» και «Shadow Star», με το τελευταίο μάλιστα να κυκλοφόρησε το 2000. Τώρα φαίνεται πως οι ευχές τους είναι έτοιμες να πραγματοποιηθούν, μιας και το «Willow» επιστρέφει στο Disney+ αλλά ως σειρά.

O Χάουαρντ, μιλώντας στο podcast του Τζον Χόρογουιτς «Happy Sad Confused», είπε πως βρίσκεται σε ζητήσεις με την Lucasfilm και την Disney, αλλά και τον σεναριογράφο του «Solo» Τζον Κασντάν, για μια συνέχεια των περιπετειών του Γουίλοου ως σειρά στο κανάλι Disney+.

«Υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις με τον Κασντάν, ο οποίος ήταν ένας από τους σεναριογράφους του “Solo”, ο οποίος κυνηγούσε εμένα και την Κάθλιν Κένεντι εδώ και καιρό για το “Willow”, την ώρα που γυρίζαμε την ταινία. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις για να κάνουμε το “Willow” σειρά για το Disney+. Και νομίζω πως θα είναι η καλύτερη λύση. Η αλήθεια είναι πως ο Τζορτζ [Λούκας] πάντα σκεφτόταν την πιθανότητα να κάνουμε το “Willow” σειρά. Ετσι θα μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στο να αναπτύξουμε καλύτερα τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, αλλά και μερικούς καινούργιους. Και ο Κασντάν έχει μια ιδέα η οποία πιστεύω πως θα γίνει κάτι το υπέροχο.»

Διαβάστε ακόμα: O Βέρνερ Χέρτσογκ θα παίξει έναν ρόλο κακού στο «The Mandalorian»

willow 607

willow 607

willow 607 Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Ντέιβις έχει επιβεβαιωθεί πως θα επιστρέψει στον ρόλο του Γουίλοου, ο οποίος θα είναι πιο «ώριμος ως χαρακτήρας» στη σειρά. «Ο Γουόργουικ θα επιστρέψει. Είναι τόσο καλός και υπέροχος ηθοποιός και ανυπομονώ να δούμε έναν πιο ώριμο Γουίλοου σε δράση», πρόσθεσε ο Χάουαρντ.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για περισσότερα νέα, μέχρι το Disney+ ανοίξει τις πύλες του, τουλάχιστον στην Αμερικής, στις 12 Νοεμβρίου 2019.


willow poster 607