Buzz

Ο Τάικα Γουατίτι τρολάρει τους φανς του «Thor» με την «επιστροφή» του Τόνι Σταρκ

στα 10

Kατά τη διάρκεια ενός Instagram Live έδειξε «κατά λάθος» στους φανς μία σελίδα του σεναρίου του «Thor 4».

Ο Τάικα Γουατίτι τρολάρει τους φανς του «Thor» με την «επιστροφή» του Τόνι Σταρκ

Το χιούμορ του είναι ανίερο, το έχει αποδείξει και τελευταία... κέρδισε κι Οσκαρ για αυτό! Ο Τάικα Γουατίτι («Τζότζο», «Thor: Ragnarok») από την καραντίνα του σπιτιού του, αποφάσισε να στήσει μία φάρσα στο κοινό του και στους φανς του «Thor».

Ξεκίνησε ένα Instagram Live όπου ξεναγούσε τους θαυμαστές του στο γραφείο του. Εκεί, βρισκόταν «κατά λάθος» το σενάριο της επόμενης «Thor» ταινίας, του 3ου σίκουελ που θα λέγεται «Thor: Love and Thunder».

thor 607

Θυμηθείτε κι αυτό: Η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι (Ger)Maniac στα γυρίσματα του «Jojo Rabbit»

Και η σελίδα ξεκινούσε με την περιγραφή του Thor να κοιτάει με δυσπιστία τη φιγούρα που βρίσκεται μπροστά του «Μη με γελούν τα μάτια μουνα μην εβλέπω θάμα;» γράφουν ο διάλογος, ενώ μπροστά του ξεκάθαρα βρίσκεται ο «Τόνι Σταρκ».

«Ζεις;» / «Επέστρεψα» / «Πώς είναι δυνατόν;» / «Η επιστήμη...» κι άλλα τέτοια έκαναν την αδρεναλίνη των φανς της Marvel να χτυπήσει κόκκινο και τα σόσιαλ να πάρουν φωτιά. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτή η σελίδα του σεναρίου έλεκε ότι όλοι όσοι πέθαναν από τους «Εκδικητές» επιστρέφουν με έναν τρόπο (ακόμα κι ο Thanos!) και «ήρθε η ώρα για την μεγάλη αναμέτρηση» («it's GO TIME!»).

Τίποτα από όλα αυτά φυσικά δεν ήταν αληθινό - ο Γουατίτι απλώς είναι το πειραχτήρι που είναι.

Διαβάστε περισσότερα:

thor fake script 607

thor fake script 607 2

thor fake script 607 3