Buzz

Επιστρέφουμε 21 χρόνια πριν, διαλέγουμε ξανά ζωή και βλέπουμε πρώτοι το «Τ2 Trainspotting 2»

στα 10

H «μυστική» πρεμιέρα του «T2 Trainspotting» θα σε βάλει να ψάξεις που ακριβώς βρισκόσουν 21 χρόνια πριν. Και να μας το δείξεις.

Flix Team
Επιστρέφουμε 21 χρόνια πριν, διαλέγουμε ξανά ζωή και βλέπουμε πρώτοι το «Τ2 Trainspotting 2»

Στην αρχή έμοιαζε με ευκαιρία… μετά έγινε προδοσία. Eχουν περάσει 21 χρόνια. Πολλά έχουν αλλάξει. Ο Μαρκ Ρέντον επιστρέφει στο μοναδικό μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι. Εκεί τον περιμένουν όλοι: ο Σπαντ, ο Sick Boy και ο Μπέγκμπι. Αλλά όχι μόνο αυτοί. Τον υποδέχονται η λύπη, η απώλεια, η χαρά, η εκδίκηση, το μίσος, η φιλία, η αγάπη, η επιθυμία, ο φόβος, η μετάνοια, η ηρωίνη, η αυτοκαταστροφή, ο θανάσιμος κίνδυνος. Ολα έχουν παραταχθεί για να τον καλωσορίσουν.

Ηταν 1996 όταν το «Trainspotting» δυνάμωνε το volume στο βρετανικό σινεμά, ακυρώνοντας σύνορα, ηλικίες και μουσικές προτιμήσεις για να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς, κάνοντας τους πρωταγωνιστές και το δημιουργό του τα next best things της βιομηχανίας.

Trainspotting 607 3 Η παρέα το 1996...

T2 trainspotting
...και η παρέα σήμερα

21 χρόνια μετά, ο Ντάνι Μπόιλ και η παρέα επιστρέφουν, προσφέροντας μια ισχυρή δόση νοσταλγίας αλλά και τη σημερινή ματιά πάνω σε όσα άλλαξαν και όσα έμειναν ίδια. Οι κριτικές της ταινίας έρχονται με φόρα από τις πρεμιέρες της στον κόσμο και μιλούν για κάτι περισσότερο από ένα απλό σικουελ, ενώ η επιλογή του «Choose Life» παραμένει μόνοδρομος.

Δείτε πρώτοι το «Τ2 Trainspotting» την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου σε μέρος που θα ανακοινωθεί μόνο στους νικητές. Διεκδικήστε διπλές προσκλήσεις κάνοντας share, like και γράφοντας στα σχόλια του ποστ του διαγωνισμού στη σελίδα του Flix.gr στο Facebook που βρισκόσασταν 21 χρόνια πριν, ποστάροντας μαζί μια φωτογραφία ή ένα αναμνηστικό με hashtags #21yearsago #T2trainspotting #flixgr. Οι τυχεροί θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με μήνυμα για το μέρος που θα λάβει χώρα η πρεμιέρα.


Το «T2 Trainspotting» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 2 Μαρτίου από τη Feelgood Entertainment. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για τη μυστική πρεμιέρα του «T2 Trainspotting στη σελίδα της avant-premiere στο Facebook

Διαβάστε ακόμη:

T2 trainspotting Greek Poster