Buzz

«T2: Trainspotting»: δείτε τον Γιούαν «Ρέντον» ΜακΓκρέγκορ να αποκαλύπτει το νέο του εθισμό!

στα 10

Είκοσι χρόνια πριν ήταν η ηρωίνη; Ποιος είναι ο εθισμός του Ρέντον το 2016; Δείτε το βίντεο με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ να μας ξεναγεί στα γυρίσματα του «T2: Trainspotting» και να μας αποκαλύπτει τι είδους ζωή διάλεξε ο ήρωάς του...

«T2: Trainspotting»: δείτε τον Γιούαν «Ρέντον» ΜακΓκρέγκορ να αποκαλύπτει το νέο του εθισμό!

Στις 27 Ιανουαρίου του 2017 επιλέγουμε... ζωή! Οι Ρέντον, ο Σπαντ, ο Sick Boy και ο Begbie είναι και πάλι εδώ, έτοιμοι για το reunion τους με το πολυαναμενόμενο κι αναπάντεχο sequel του «Trainspotting 2» που έχει πάρει τον επίσημο τίτλο «T2: Trainspotting». Στο σενάριο και πάλι ο Τζον Χοτζ, στη σκηνοθεσία ο Ντάνι Μπόιλ και μπροστά από τις κάμερες η βασική (αγία) τετράδα: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Γιούεν Μπρένερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ.

Διαβάστε κι αυτό Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ακόμα πιο σπιντάτο τρέιλερ για το «T2: Trainspotting» του Ντάνι Μπόιλ

T2 Trainspotting 607

Με την υπόσχεση ότι θα διαθέτει την ίδια ηλεκτρισμένη ενέργεια που διέκρινε και το πρωτότυπο φιλμ, το «T2: Trainspotting» μάς έχει να μαντεύουμε για το τι είδους ζωή έχουν διαλέξει οι ήρωές του. Ποιος είναι ο νέος εθισμός (η λογοτεχνική συνέχεια του Γουέλς τους ήθελε μπλεγμένους με την πορνογραφία), ποιες οι μεταξύ τους σχέσεις (υπάρχει η υπόνοια ότι ο Ρέντον έχει προδώσει τους υπόλοιπους).

Μέχρι να επιστρέψουμε στο Εδιμβούργο για δεύτερη φορά και τους ξανασυναντήσουμε, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μάς κάνει σήμερα μια μεγάλη αποκάλυψη. Κάτι που... πραγματικά δεν περιμέναμε.

Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα κι ακούστε τον πρωταγωνιστή να αποκαλύπτει το παρόν (και το μέλλον;) του Ρέντον; Γιατί επιστρέφει στους κολλητούς του;

.

Διαβάστε περισσότερα: