Buzz

Διάλεξε ζωή... ξανά! Πρώτο (κανονικό) τρέιλερ για το «Trainspotting 2»

στα 10

Σπιντάτο και ηλεκτρισμένο, το πρώτο τρέιλερ με νέο υλικό για το σίκουελ του «Trainspotting» μας δίνει μια πρώτη γεύση για την κατάσταση στην οποία θα βρούμε τους γνωστούς μας ήρωες.

Διάλεξε ζωή... ξανά! Πρώτο (κανονικό) τρέιλερ για το «Trainspotting 2»

Ο Ρέντον, ο Σπαντ, ο Sick Boy και ο Begbie είναι και πάλι εδώ, έτοιμοι για το reunion τους... Και μπορεί να μην είναι πλέον εθισμένοι στην ηρωίνη, όμως όλα δείχνουν ότι η ζωή τους δεν έχει ακριβώς αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτό τουλάχιστον μας αφήνει να καταλάβουμε το πρώτο κανονικό τρέιλερ για το «Trainspotting 2», το οποίο μπορεί να μην μας προσφέρει και πολλά στοιχεία για την υπόθεση του πολυαναμενόμενου σίκουελ, μας δίνει ωστόσο περισσότερες εικόνες για τους κεντρικούς ήρωές του, είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, και -τουλάχιστον κινηματογραφικά- μοιάζει να διαθέτει την ίδια ηλεκτρισμένη ενέργεια που διέκρινε και το πρωτότυπο φιλμ.

Δεδομένου ότι επρόκειτο για μια από τις πιο εμβληματικές βρετανικές ταινίες της δεκαετίας του ’90, της οποίας ο σκηνοθέτης απολαμβάνει πλέον οσκαρικές δάφνες, ήταν πραγματικά άξιο απορίας πώς το «Trainspotting» του Ντάνι Μπόιλ δεν είχε δει μέχρι σήμερα μια κινηματογραφική συνέχεια να βρίσκει το δρόμο της προς τις αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ επί δύο στον τρίτο κύκλο του «Fargo»!

Transparent 2 607

Πάνε τουλάχιστον δέκα χρόνια από τότε που ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, Ερβιν Γουέλς, επανέφερε αρκετούς από τους χαρακτήρες του πρωτότυπου στις σελίδες του «Porno», ωστόσο, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά διαστήματα για ένα ενδεχόμενο σίκουελ, τίποτα δεν είχε προχωρήσει παρά τις διαβεβαιώσεις του Μπόιλ ότι κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στα σχέδιά του.

Τον περασμένο Μάιο, όμως, ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του, δίνοντας επιτέλους χειροπιαστές αποδείξεις και ανακοινώνοντας ουσιαστικά τρία πράγματα. Χωρίς νέο υλικό, αλλά με ένα σπιντάτο μοντάζ σκηνών από το «Trainspotting» του 1996, το βίντεο ανακοίνωνε επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων στις 16 Μαΐου, την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του 2017 (πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα έλπιζε ακόμα κι ο πιο ανυπόμονος θαυμαστής!) και, κυρίως, την επιστροφή της βασικής τετράδας πρωταγωνιστών: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Γιούεν Μπρένερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ, αλλά και του σεναριογράφου Τζον Χοτζ.

Με τα γυρίσματα να έχουν πλέον ολοκληρωθεί, η Sony κυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο κανονικό τρέιλερ της ταινίας. Δεν γνωρίζουμε ακόμα σε ποια κατάσταση ακριβώς θα συναντήσουμε τώρα τους ήρωες που έκαναν ανάστατο το Εδιμβούργο στην πρώτη ταινία, κάθως το βιβλίο του Γουέλς τους θέλει μπλεγμένους αυτή τη φορά με την πορνογραφία, δείτε όμως το τρέιλερ παρακάτω κι ετοιμαστείτε να διαλέξετε ξανά τρόπο ζωής.Διαβάστε ακόμη

Transparent poster 607