Buzz

Και ο Εντριεν Μπρόντι στον 3ο κύκλο του «Succession»

στα 10

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, κι ο οσκαρικός πρωταγωνιστής αποδέχεται την πρό(σ)κληση των δημιουργών της καταπληκτικής σειράς του ΗΒΟ.

Και ο Εντριεν Μπρόντι στον 3ο κύκλο του «Succession»

48 ώρες πριν διαβάζαμε ότι ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ ενώνει δυνάμεις με το (ήδη συγκλονιστικό) καστ του «Succession», στον 3ο κύκλο της σειράς που ξεκινά προπαραγωγή.

Σήμέρα ένας ακόμα μεγάλος (κι οσκαρικός!) πρωταγωνιστής έκλεισε έναν κομβικό ρόλο στη σειρά του ΗΒΟ: ο Εντριεν Μπρόντι θα ερμηνεύσει τον «Τζος Ααρονσον», έναν δισεκατομμυριούχο επενδυτή και ακτιβιστή, ο οποίος θα προσπαθήσει να εξαγοράσει την εταιρία της οικογένειας Ρόι.

Adrien Brody 607

Οπως φαίνεται οι ανατροπές και οι συγκρούσεις δε θα λείψουν ούτε από τον 3ο κύκλο του «Succession», μίας πανέξυπνης σειράς για την οποία έχουμε γράψει πολλές φορές ότι τη θεωρούμε ως το καλύτερα δράμα της μικρής οθόνης των τελευταίων χρόνων. O δημιουργός του «In the Loop», Τζέσι Αρμστρονγκ, κι ο σκηνοθέτης των «Vice» και «Big Short», Ανταμ ΜακΚεϊ, δημιούργησαν ένα μικρό αριστούργημα. Καλογραμμένο, με σύνθετους χαρακτήρες και συγκλονιστικούς ηθοποιούς δικαίως έφυγε με 7 ΕΜΜΥ στην περσινή τελετή.

Η ιστορία, μία σπουδή στην ανθρώπινη φύση, την οικογενειακή δυναμική και την αλλοτρίωση που προσφέρει το χρήμα και η εξουσία, ακολουθεί την οικογένεια του Λόγκαν Ρόι, ενός μεγιστάνα των media που έχει πλέον γεράσει, σ' έναν κανιβαλιστικό, διαφθαρμένο αγώνα διαδοχής. Με τον πατέρα να παίζει τα παιδιά του στην αρένα, παρακολουθώντας με σαδιστικό εγωισμό την αγωνία τους για την καρέκλα του. Ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν έχει κανένα σκοπό να παραιτηθεί τελικά.

Succession 607 3

Το τέλος του 2ου κύκλου βρίσκει τον Λόγκαν εκτεθειμένο μετά από μια μεγάλη ανατροπή. Περιμένουμε με αγωνία να δούμε πώς ο εκδικητικός κι αδίστακτος γερόλυκος θα κάνει το come back του. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνει και κανείς δε θα γλιτώσει από την οργή του.

Οσο η παραγωγή της ΗΒΟ ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του 3ου κύκλου λοιπόν, μάς επιτρέπει να πάρουμε μία ιδέα από το τι να περιμένουμε:

Ο Λόγκαν Ρόι βρίσκεται σε κίνδυνο πλέον. Ψάχνει απεγνωσμένα συμμάχους, ανάμεσα στους συνεργάτες του, τον επιχειρηματικό και τον πολιτικό κόσμο. Κι όσο για τους υπόλοιπους; Μία μάχη εξουσίας τείνει να κλιμκωθεί ως ένας εμφύλιος πόλεμος μέσα στην οικογένεια...

Περιμένουμε με αγωνία να το δούμε...

Διαβάστε περισσότερα: