Buzz

Το video game της Sega «Streets of Rage» θα γίνει ταινία

στα 10

Από το σεναριογράφο του «John Wick» και «Nobody» και τους παραγωγούς των ταινιών «Sonic».

Το video game της Sega «Streets of Rage» θα γίνει ταινία

To «Sonic: H Ταινία 2», η κινηματογραφική μεταφορά του πασίγνωστου video game της Sega, αποδείχθηκε να είναι μια τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office. Κι αυτό, όπως σίγουρα περίμεναν αρκετοί, είχε ως αποτέλεσμα πολλά στούντιο να σκέφτονται να μεταφέρουν κι άλλα video game της Sega στη μεγάλη οθόνη.

Ενα από αυτά είναι και το «Streets of Rage», το επιτυχημένο beat em up παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 1991 στο Sega Mega Drive. Σύμφωνα με το Deadline οι παραγωγοί της ταινίας του «Sonic» και του «Equalizer» φαίνεται να προσέλαβαν τον Ντέρεκ Κόλσταντ, ο οποίος είναι γνωστός για την παραγωγή της σειράς «Falcon and the Winter Soldier» του Dinsey+ αλλά και για τα σενάρια των ταινιών του «John Wick» και «Nobody», για να γράψει το σενάριο της ταινίας «Streets of Rage». Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για τον σκηνοθέτη ή τους πρωταγωνιστές.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκολας Κέιτζ ξεκαθάρισε πως «εγώ έκανα καστ τον Τιμ Μπάρτον» στο «Superman»

streets of rage

Η συγκεκριμένη σειρά είναι μια από τις πιο επιτυχημένες που κυκλοφόρησε ποτέ η Sega, έχοντας τέσσερα συνολικά παιχνίδια (με αρκετούς να θεωρούν πως το δεύτερο παιχνίδι της σειράς να είναι ένα από τα καλύτερα beat em up που έχουν φτιαχτεί ποτέ) τρεις σειρές κόμικς (μια από τις οποίες έχει γράψει και ο Μαρκ Μίλαρ, δημιουργός του «Kick-Ass» και «Kingsman») και αρκετά αγαπημένα soundtracks.

Το σενάριο ακολουθεί τους αστυνομικούς της πόλης του Γουντ Οουκ Ανταμ Χάντερ, Αξελ Στόουν και Μπλέιζ Φίλντινγκ να πολεμούν το συνδικάτο εγκλήματος του Mr. X. Η αλήθεια είναι πως η ιστορία ήταν απλά μια δικαιολογία για ξυλίκι που έπεφτε αρκετό στα συγκεκριμένα video game. Το πως θα εξελιχθεί στη ταινία μένει απλά να το δούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο franchise δεν θα μπορούσε να πέσει σε καλύτερα χέρια.