Buzz

Ο Νίκολας Κέιτζ ξεκαθάρισε πως «εγώ έκανα καστ τον Τιμ Μπάρτον» στο «Superman»

στα 10

Και ανέφερε πως θα ήθελε να δοκιμάσει να παίξει και σε μιούζικαλ κάποια στιγμή.

Ο Νίκολας Κέιτζ ξεκαθάρισε πως «εγώ έκανα καστ τον Τιμ Μπάρτον» στο «Superman»

Η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Κέιτζ «The Unbearable Weight of Massive Talent», σε σκηνοθεσία του Τομ Γκόρμικαν, όπου παίζει μια υπερεαλιστική εκδοχή του εαυτού του, έχει δημιουργήσει αρκετό hype κατέχοντας μάλιστα, μέχρι στιγμής, ένα 96% στο Rotten Tomatoes. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε μιλήσει για το πόσο περήφανος ήταν ακόμα και για τους πιο ασήμαντους ρόλους του στις straight to home video ταινίες που έκανε και τώρα, σε μια ακόμα νέα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone μίλησε για τους πιο εμβληματικούς ρόλους του, αλλά και συζήτησε και κάποια μελλοντικά έργα.

Ο Κέιτζ εξέφρασε την ελπίδα του ότι η στροφή στην κωμωδία που έκανε με το «Massive Talent» θα μπορούσε να τον οδηγήσει στο να κάνει περισσότερες κωμωδίες όπως το «Raising Arizona», αλλά αποκάλυψε επίσης ένα άλλο είδος που θα ήθελε να δοκιμάσει. «Αυτήν τη στιγμή, είμαι ενθουσιασμένος που η κωμωδία επέστρεψε στο μενού. Δεν ήταν εκεί για 15 χρόνια. Είναι ωραίο που μπορεί να έχω την ευκαιρία να κάνω περισσότερη κωμωδία. Αλλά δεν έχω κάνει ποτέ μιούζικαλ. Αυτό θα ήταν κάτι για το οποίο θα ήμουν περίεργος να δοκιμάσω», δήλωσε ο Κέιτζ.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες του Νίκολας Κέιτζ ως Δράκουλα στο «Renfield»

nicolas cage

Φυσικά ο Κέιτζ δεν παρέλειψε να μιλήσει για μια από τις πιο διάσημες ανολοκλήρωτες ταινίες του, το «Superman» του Τιμ Μπάρτον, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στον ρόλο του εμβληματικού ήρωα της DC. Μορεί αυτή η ταινία τελικά να κόπηκε από το στούντιο, ο Κέιτζ δεν έκλεισε την πόρτα όταν ρωτήθηκε αν εξακολουθούσε αν ενδιαφέρεται να παίξει τον Superman και μοιράστηκε μερικές λεπτομέρειες από τα παρασκήνια.

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ο Τιμ Μπάρτον δεν έκανε καστ εμένα. Εγώ έκανα καστ τον Τιμ Μπάρτον. Ηθελαν τον Ρένι Χάρλιν και είναι καλός τύπος και απόλυτα ικανός. Αλλά για μένα, το όραμα που είχα για τον Καλ-Ελ ήταν περισσότερο ένα σύμπαν στο στυλ του Τιμ Μπάρτον».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.