Buzz

Πρώτες φωτογραφίες του Νίκολας Κέιτζ ως Δράκουλα στο «Renfield»

στα 10

Ο φακός του περιοδικού People έπιασε τον Νίκολας Κέιτζ με φουλ μακιγιάζ και κοστούμι στα γυρίσματα της ταινίας.

Πρώτες φωτογραφίες του Νίκολας Κέιτζ ως Δράκουλα στο «Renfield»

Το spin-off του «Δράκουλα», η ταινία «Renfield» σε σκηνοθεσία του Κρις ΜακΚέι, η οποία θα επικεντρωθεί στην ιστορία του Ρένφιλντ, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ στον κεντρικό ρόλο και τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο του Δράκουλα έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα. Στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, βλέπουμε - με ενθουσιασμό - τον Νίκολας Κέιτζ με μακιγιάζ και ντυμένο με ένα κόκκινο βελούδινο κοστούμι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκολας Κέιτζ δεν μετανιώνει για τις straight to home video ταινίες του

renfield

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του ο ίδιος, όπως αποκάλυψε στους Times του Λος Αντζελες, ζει μια ζωή ως γκοθ. Μάλιστα αγόρασε και ένα κοράκι ως κατοικίδιο και το ονόμασε Χούγκαν. «Με αποκαλεί με διάφορα ονόματα… είναι κωμικό, τουλάχιστον, για μένα. Οταν φεύγω από το δωμάτιο, θα μου πει, "αντίο" και μετά θα με αποκαλέσει "μαλάκα". Τα κοράκια είναι πολύ έξυπνα. Και μου αρέσει η εμφάνισή τους, η πτυχή του Εντγκαρ Αλαν Πόε. Μου αρέσει το γκοθ στοιχείο. Είμαι γκοθ», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Κέιτζ.

Το σενάριο το γράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά επεισόδια της σειράς «Rick & Morty», και από ό,τι φαίνεται θα πρόκειται για μια κωμωδία, που ίσως θα έχει την δυναμική των χαρακτήρων της σειράς με μπόλικο βιτριολικό χιούμορ.

renfield

renfield