Buzz

Ο Νίκολας Κέιτζ δεν μετανιώνει για τις straight to home video ταινίες του

στα 10

Και όπως λέει ο ίδιος κάποιες λειτούργησαν, κάποιες όχι, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως δεν τις έκανε όλες με το ίδιος πάθος.

Ο Νίκολας Κέιτζ δεν μετανιώνει για τις straight to home video ταινίες του

Ο Νίκολας Κέιτζ πέρασε μια περίοδο της ζωής του που δεν τα πήγαινε καθόλου καλά οικονομικά. Οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε δεν έβγαζαν καθόλου χρήματα στο box office ενώ ο ίδιος χρωστούσε πάνω από 13 εκατομμύρια δολάρια στην εφορία. Το αποτέλεσμα ήταν να πουλήσει πολλά από τα ακίνητα και υπάρχοντά του για να μπορέσει να ξεπληρώσει πολλά από αυτά που χρωστούσε. Ετσι αναγκάστηκε να γίνει το πρώτο πρόσωπο πολλών straight to home video παραγωγών, πρωταγωνιστώντας σε πάνω από 29 ταινίες την περίοδο 2014-2019.

Αυτό αποκάλυψε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ λέγοντας πως υπήρχε μια περίοδος όπου τον κυνηγούσε η εφορία και έπρεπε ταυτόχρονα να συντηρεί και τη μητέρα του, την οποία δεν ήθελε να την βάλει σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα, και ενώ δεν ήθελε να δηλώσει χρεοκοπία αναγκάστηκε να παίξει σε πολλές straight to home video ταινίες με μόνο όρο ότι θα έπρεπε να παίζει μόνο σε τέσσερις τέτοιου είδους ταινίες τον χρόνο, επιλέγοντας απαραίτητα τους ρόλους του προσεχτικά έτσι ώστε να μπορεί να εξελιχθεί ερμηνευτικά.

Διαβάστε ακόμα: «Είμαι γκοθ»! O Νίκολας Κέιτζ μιλά για τον ρόλο του ως Δράκουλας στην ταινία «Renfield»

nicolas cage

«Οταν έκανα τέσσερις ταινίες το χρόνο, τη μία πίσω από την άλλη, έπρεπε να βρίσκω κάτι σε αυτές για να μπορέσω να τα δώσω όλα… Δεν λειτουργούσαν, όλες. Μερικές από αυτές ήταν υπέροχες, όπως το "Mandy", αλλά μερικές από αυτές δεν λειτούργησαν. Αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι τις έκανα με λιγότερο ενθουσιασμό. Οπότε, αν υπήρχε μια εσφαλμένη αντίληψη, ήταν αυτή. Οτι απλώς το έκανα και δεν με ένοιαζε. Κι όμω νοιαζόμουν», δήλωσε ο Νίκολας Κέιτζ.

Ο Κέιτζ παραδέχτηκε επίσης ότι προτιμούσε να κάνει μικρότερες ταινίες σε αντίθεση με τα μεγάλα blockbuster των στούντιο. Μάλιστα είπε πως η Disney τον άφησε ξεκρέμαστο όταν αποφάσισε να μη γυρίσει το «National Treasure 3», όταν ο ίδιος το χρειάζονταν περισσότερο. «Μου αρέσει να κάνω ταινίες όπως το "Pig" και το "Leaving Las Vegas" περισσότερο από το να κάνω ταινίες όπως το "National Treasure". Οταν μιλάω για φίλους που σου στέκονται στα δύσκολα εννοώ τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ κι όχι την Disney.»

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη του Νίκολας Κέιτζ στο GQ εδώ.

nicolas cage