Buzz

«Είμαι γκοθ»! O Νίκολας Κέιτζ μιλά για τον ρόλο του ως Δράκουλας στην ταινία «Renfield»

στα 10

Και μάλιστα αγόρασε και ένα κατοικίδιο κοράκι και το ονόμασε Χούγκαν. Γιατί, έτσι...

«Είμαι γκοθ»! O Νίκολας Κέιτζ μιλά για τον ρόλο του ως Δράκουλας στην ταινία «Renfield»

Ο Νίκολας Κέιτζ είναι ένας ηθοποιός με αρκετό ταλέντο που το Χόλιγουντ δεν το εκμεταλλεύεται τόσο και όσο θα έπρεπε. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε δυο ταινίες, στο «Pig» και το «The Unbearable Weight of Massive Talent» καταφέρνοντας να αποσπάσει μερικές εξαιρετικές κριτικές για αυτές τους τις ερμηνείες. Και τώρα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και στον ρόλο του Δράκουλα στην επερχόμενη ταινία του Κρις ΜακΚέι «Renfield».

Και για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του ο ίδιος, όπως αποκάλυψε στους Times του Λος Αντζελες, ζει μια ζωή ως γκοθ. Μάλιστα αγόρασε και ένα κοράκι ως κατοικίδιο και το ονόμασε Χούγκαν. «Με αποκαλεί με διάφορα ονόματα… είναι κωμικό, τουλάχιστον, για μένα. Οταν φεύγω από το δωμάτιο, θα μου πει, "αντίο" και μετά θα με αποκαλέσει "μαλάκα". Τα κοράκια είναι πολύ έξυπνα. Και μου αρέσει η εμφάνισή τους, η πτυχή του Εντγκαρ Αλαν Πόε. Μου αρέσει το γκοθ στοιχείο. Είμαι γκοθ», δήλωσε ο Κέιτζ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Νίκολας Χουλτ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Renfield»

nicolas cage

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Νίκολας Κέιτζ να παίζει έναν βρικόλακα. Ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει και πάλι στην κωμωδία τρόμου του 1989 «Vampire’s Kiss» ως ένας άντρας που θέλει πολύ να γίνει βρικόλακας. Αλλά η ιδέα του να παίξει ξανά έναν βρικόλακα του φάνηκε πιο ελκυστικό βλέποντας πρόσφατα το «Malignant» του Τζέιμς Γουάν. «Το κλειδί είναι η κίνηση. Είδα μια ταινία που λέγεται “Malignant” και ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν και η ηθοποιός [Αναμπελ Γουόλις] δημιούργησαν αυτή τη χορογραφία που ήταν τρομακτική. Ελπίζω λοιπόν να κάνω κάτι τέτοιο όπου ο Δράκουλας μπορεί είτε να γλιστρήσει είτε να κινηθεί όπως η Σαντάκο στο “Ringu”.

Στην ταινία επίσης θα πρωταγωνιστήσει και ο Νίκολας Χουλτ στον ρόλο του Ρένφιλντ με την ιστορία να ίναι ένα origin story του χαρακτήρα που γνωρίσαμε στον «Δράκουλα» ως έγκλειστο σε ψυχιατρικό άσυλο και συνεργάτη του αιμοδιψή βρικόλακα. Το σενάριο το γράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά επεισόδια της σειράς «Rick & Morty», και από ό,τι φαίνεται θα πρόκειται για μια κωμωδία, που ίσως θα έχει την δυναμική των χαρακτήρων της σειράς με μπόλικο βιτριολικό χιούμορ.