Buzz

Ο Νίκολας Κέιτζ θα είναι ο Δράκουλας στην ταινία «Renfield»

στα 10

Στην ταινία, σε σκηνοθεσία του Κρις ΜακΚέι, πρωταγωνιστεί ο Νίκολας Χουλτ στον κεντρικό ρόλο.

Ο Νίκολας Κέιτζ θα είναι ο Δράκουλας στην ταινία «Renfield»

Η Universal ετοιμάζει πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα πρότζεκτς με θέμα τα διάσημα κινηματογραφικά της τέρατα, όπως ένα φουτουριστικό γούεστερν με τον «Δράκουλα» της Κλόι Ζάο και το «Wolfman» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Ενα από αυτά είναι το spin-off του «Δράκουλα», την ταινία «Renfield» σε σκηνοθεσία του Κρις ΜακΚέι, η οποία θα επικεντρωθεί στην ιστορία του Ρένφιλντ, με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Χουλτ στον κεντρικό ρόλο. Και τώρα βρέθηκε και ο πιο κατάλληλος ηθοποιός για να συμπρωταγωνιστήσει μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ρόλος του αφέντη του Ρένφιλντ, ο Δράκουλας, δόθηκε στον Νίκολας Κέιτζ, κάτι που ήδη κάνει την ταινία ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η ταινία θα είναι ένα origin story του Ρ. Μ. Ρένφιλντ, του χαρακτήρα που γνωρίσαμε στον «Δράκουλα» ως έγκλειστο σε ψυχιατρικό άσυλο και συνεργάτη του αιμοδιψή βρικόλακα.

Διαβάστε ακόμα: O Ρένφιλντ του «Δράκουλα» αποκτά την δική του origin ταινία

nicolas cage

Το σενάριο το γράφει ο Ράιαν Ρίντλεϊ, ο οποίος έχει γράψει αρκετά επεισόδια της σειράς «Rick & Morty», και από ό,τι φαίνεται θα πρόκειται για μια κωμωδία, που ίσως θα έχει την δυναμική των χαρακτήρων της σειράς με μπόλικο βιτριολικό χιούμορ, επιβεβαιώνοντας έτσι την επιθυμία του στούντιο οι ταινίες αυτές να μην συνδέονται μεταξύ τους.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τον Νίκολας Κέιτζ να παίζει έναν βρικόλακα. Ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει και πάλι στην κωμωδία τρόμου του 1989 «Vampire’s Kiss» ως ένας άντρας που θέλει πολύ να γίνει βρικόλακας. Απολαύστε τον παρακάτω.