Buzz

O Ρένφιλντ του «Δράκουλα» αποκτά την δική του origin ταινία

στα 10

Η σκηνοθεσία θα είναι του Κρις ΜακΚέι και θα βασίζεται πάνω σε μια ιστορία του δημιουργού του «The Walking Dead» Ρόμπερτ Κίρκμαν.

O Ρένφιλντ του «Δράκουλα» αποκτά την δική του origin ταινία
Σκίτσο του MyGrimmBrother.

H Universal συνεχίζει να προγραμματίζει την αναβίωση του Dark Universe της, το οποίο θα περιλαμβάνει ταινίες με τα κλασικά κινηματογραφικά τέρατά της, με την αρχή να την έχει κάνει ήδη «Ο Αόρατος Ανθρωπος» του Λι Γουανέλ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν το «Wolfman» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και η μεταφορά του κλασσικού βιβλίου του Μπραμ Στόκερ «Δράκουλας» ως ένα φουτουριστικό γουέστερν σε σκηνοθεσία της Κλόι Ζάο.

Διαβάστε ακόμα: O Τζέισον Μπλουμ ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά το Dark Universe

chris mckay 607 Ο Κρις ΜακΚέι.

Σε αυτή την λίστα προσθέστε και την ταινία «Renfield» της οποίας την σκηνοθεσία και την παραγωγή αναλαμβάνει ο Κρις ΜακΚέι, σκηνοθέτης του πρόσφατου «The Tomorrow War» με τον Κρις Πρατ που θα κυκλοφορήσει κατευθείαν στο Amazon Prime το καλοκαίρι, αλλά και των ταινιών «The Lego Movie» και «The Lego Batman Movie», ο οποίος παίρνει τα ηνία από τον σκηνοθέτη Ντέξτερ Φλέτσερ που έφυγε από το πρότζεκτ για να αναλάβει το reboot του «The Saint». Το σενάριο της έχει γράψει ο Ράιαν Ρίντλεϊ και βασίζεται πάνω σε ιστορία γραμμένη από τον δημιουργό του «The Walking Dead» Ρόμπερτ Κίρκμαν.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές αρκετές πληροφορίες για την ταινία, από ό,τι φαίνεται θα είναι ένα origin story του Ρ. Μ. Ρένφιλντ, του χαρακτήρα που γνωρίσαμε στον «Δράκουλα» ως έγκλειστο σε ψυχιατρικό άσυλο και συνεργάτη του αιμοδιψή βρικόλακα, ενώ δεν έχει αναφερθεί εάν θα σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την ταινία της Ζάο ή θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Για την ώρα απολαύστε τον Τομ Γουέιτς στον ρόλο του Ρένφιλντ από την ταινία του 1992 «Δράκουλα» του Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Διαβάστε ακόμα: Το «The Last Voyage of the Demeter» από τον Δράκουλα βρήκε νέο αίμα σκηνοθέτη