Buzz

O Τζέισον Μπλουμ ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά το Dark Universe

στα 10

Τελικά έχουμε ή όχι μια κανονική αναβίωση του αρκετά φιλόδοξου εγχειρήματος της Universal;

O Τζέισον Μπλουμ ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά το Dark Universe

Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν πως η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία του «Αόρατου Ανθρώπου» του Λι Γουανέλ θα έδινε στο αρκετά φιλόδοξο εγχείρημα της Universal το Dark Universe, ένα κινηματογραφικό σύμπαν δηλαδή το οποίο θα βασίζονταν στα διάσημα τέρατα του στούντιο από την Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, όπως η Μούμια και το τέρας του Φράνκεστάιν, μια δεύτερη ευκαιρία, με τον Τζέισον Μπλουμ και την Blumhouse να αναλαμβάνουν την αναβίωσή του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στίβεν Κινγκ έχει την καλύτερη ιδέα για βιβλίο που «δεν θα γράψει ποτέ»

blumhouse 607

Μάλιστα οι πρόσφατες φήμες που ήθελαν ταινίες όπως το «Wolfman» με πρωταγωνιστή τον Ράιαν Γκόσλινγκ και το «Dracula» σε σκηνοθεσία της Καρίν Κουσάμα, φαίνεται πως έριξαν περισσότερα λάδι στην φωτιά. Μιλώντας στο Den of Geek ο Μπλουμ αποφάσισε όμως να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στα σχέδιά τους. «Δεν έχουμε σχέδια για κάτι τέτοιο. Ο τρόπος με τον οποίο η Universal χειρίζεται τις ταινίες είναι σαν να θέλει να κάνει από μια μόνο (κι όχι ως μέρος κάποιου σύμπαντος). Προσωπικά τις λατρεύω και είχαμε μια υπέροχη εμπειρία με τον “Αόρατο Ανθρωπο” και σίγουρα θα ήθελα να κάνω κι άλλες.»

Αν και απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες για το «Wolfman», ο Μπλουμ είπε δυο λόγια για τον «Dracula»: «μέχρι στιγμής έχουμε την Καρίν Κουσάμα, αλλά δεν έχουμε κάποιο σενάριο. Οπότε σίγουρα θα κυκλοφορήσει άλλη μια ταινία έως τότε, αλλά δεν θα είναι δική μας.»

Διαβάστε ακόμα: