Buzz

Η Κλόι Ζάο μας δίνει μια πρώτη γεύση από τον «Δράκουλα» της

στα 10

Σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο instagram της, η Ζάο δείχνει την δική της εκδοχή του κλασσικού βιβλίου του Μπραμ Στόκερ «Δράκουλας».

Η Κλόι Ζάο μας δίνει μια πρώτη γεύση από τον «Δράκουλα» της

Την Κλόι Ζάο φαίνεται πως την έχει σαγηνέψει ο κόσμος τους φανταστικού. Ετσι μετά την Marvel και τους υπερήρωες της, η Ζάο έρχεται να ετοιμάσει μια sci-fi γουέστερν εκδοχή του κλασσικού βιβλίου του Μπραμ Στόκερ «Δράκουλας».

H Ζάο έχει γράψει και θα σκηνοθετήσει μια νέα εκδοχή του «Δράκουλα» για το στούντιο της Universal, το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει (ξανά) το Dark Universe με τα κλασικά κινηματογραφικά τέρατά του, με την αρχή να έκανε ο «Αόρατος Ανθρωπος» ενώ ακολουθεί και το «Wolfman» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Η Ζάο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια πρώτη ασπρόμαυρη φωτογραφία η οποία δείχνει ένα πλάσμα με καλυμμένο με μια κάπα και ένα καπέλο το οποίο καβαλάει κάτι, το οποίο δεν φαίνεται εδώ, και μάλλον όλα αυτά κατά την διάρκεια της μέρας. Οι επιρροές της από ταινίες όπως το «Nosferatu» του Φρίντριχ Β. Μουρνάου είναι αρκετά εμφανής, και αν όλα αυτά τα συνδυάσει κανείς με το απαράμιλλο στυλ της Ζάο μας κάνει πραγματικά να ανυπομονούμε για περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα: O Τζέισον Μπλουμ ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά το Dark Universe

Η Ζάο πάντως δεν θέλει να κάνει μια ακριβή μεταφορά του κλασικού μυθιστορήματος του Μπραμ Στόκερ, αλλά έχει στο μυαλό της ένα φουτουριστικο γουέστερν με την ίδια να αναφέρει πως «πάντα με εντυπωσίαζαν οι βρυκόλακες και η έννοια του Αλλου που ενσαρκώνουν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την Ντόνα, τον Πίτερ και την ομάδα της Universal για να επαναπροσδιορίσω έναν τέτοιο αγαπητό χαρακτήρα.»