Buzz

Ο Ντέρεκ Σιανφράνς θα σκηνοθετήσει το «Wolfman» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

στα 10

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Σιανφράνς θα συνεργαστεί με τον Γκόσλινγκ.

Ο Ντέρεκ Σιανφράνς θα σκηνοθετήσει το «Wolfman» με τον Ράιαν Γκόσλινγκ

H Universal συνεχίζει να ψάχνει τρόπου για το πως θα αναβιώσει τα κλασσικά της κινηματογραφικά τέρατα με έναν πιο μοντέρνο τρόπο. Η αρχή έγινε με το αρκετά πετυχημένο remake του «Αόρατου Ανθρώπου» του Λι Γουανέλ, ο οποίος αργότερα ανακοινώθηκε πως θα υπογράψει και την σεναριακή ιδέα ενός ακόμα remake, του «Wolfman» με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Ράιαν Γκόσλινγκ, αν και δεν θα γράψει ο ίδιος το σενάριο.

Διαβάστε ακόμα: O Τζέισον Μπλουμ ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά το Dark Universe

Derek Cianfrance

Τώρα το Deadline αναφέρει πως η ταινία βρήκε τον σκηνοθέτη της στο πρόσωπο του Ντέρεκ Σιανφράνς, ο οποίος θα αναλάβει μετά την αποχώρηση του Γουανέλ λόγω άλλων υποχρεώσεων, και θα ξανασυνεργαστεί με τον Γκόσλινγκ για τρίτη φορά μετά από τις ταινίες «Blue Valentine» και «Στο Τέλος του Δρόμου».

Η παραγωγή θα την αναλάβει και πάλι o Τζέισον Μπλουμ με το στούντιό του Blumhouse. Αυτή δεν είναι όμως η μόνη ταινία που ετοιμάζουν μαζί η Blumhouse και η Universal για τα τέρατά της. Ηδη έχουν ανακοινωθεί πως η Κλόι Ζάο θα σκηνοθετήσει ένα φουτουριστικό γουέστερν με τον «Δράκουλα» του Μπραμ Στόκερ, ενώ ο Νίκολας Χουλτ θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ρένφιλντ, ο οποίος αποκτά την δική του spin off ταινία.