Industry

Τι σας φέρνουν... οι «Πελαργοί»; Κερδίστε συλλεκτικά δώρα σε goody bags της ταινίας

στα 10

Οι «Πελαργοί», η νέα ταινία animation από την ομάδα του «The Lego Movie», έρχεται στις αίθουσες και σάς φέρνει όχι μωρά, αλλά υπέροχα δώρα!

Flix Team
Τι σας φέρνουν... οι «Πελαργοί»; Κερδίστε συλλεκτικά δώρα σε goody bags της ταινίας

O Tζούνιορ είναι ένας φιλόδοξος πελαργός στην Εταιρεία Μεταφορών στο Βουνό των Πελαργών στον Αρκτικό Κύκλο. Εκεί καταφθάνουν τα πακέτα και τα γράμματα των courier από όλη τη Γη και οι πελαργοί φροντίζουν να διανέμονται σωστά - και πάντα στην ώρα τους. Το σκληρό αφεντικό του τού τάζει μία μεγάλη προαγωγή: θα τον κάνει προϊστάμενο με μία προϋπόθεση. Πρέπει να διώξει μια για πάντα την Τουλίπα - μία κοπέλα που μεγάλωσε μαζί με τους πελαργούς, από... λάθος. Βλέπετε, παλιότερα, οι πελαργοί έφερναν τα μωρά στους ανθρώπους. Μόνο που εκείνος που έπρεπε να παραδώσει τη νεογέννητη Τουλίπα στους δικούς της, έχασε τον προορισμό του και η πιτσιρίκα ξέμεινε στα γραφεία τους: το μόνο σπίτι που ξέρει. Ο Τζούνιορ θέλει τη θέση όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ή έτσι νόμιζε. Γιατί μία αποκαλυπτική περιπέτεια θα τον δέσει με την Τουλίπα και θα τον εμπνεύσει να βγει μπροστά, να γίνει ο ίδιος ηγέτης και να αποκαταστήσει την πραγματική αποστολή των πελαργών στον κόσμο.

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για τους «Πελαργούς»

storks 607

H Warner Animation και οι σκηνοθέτες Νίκολας Στόλερ και Νταγκ Σουίτλαντ, ανέλαβαν να κάνουν το ταξίδι του Τζούνιορ και της Τουλίπας πραγματικότητα, μ' ένα χαριτωμένο, τρυφερό, αστείο και γεμάτο περιπέτεια animation. Στην πρωτότυπη βερσιόν της ταινίας, στους ήρωες δάνεισαν τις φωνές τους ηθοποιοί σαν τους Αντι Σάμπεργκ, Κέλσι Γκράμερ, Κέιτι Κράουν, Κίγκαν-Μάικλ Κι, Τζένιφερ Ανιστον. Στην ελληνική μεταγλώττιση, την ευθύνη (και τη διασκέδαση), ανέλαβαν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ως Τζούνιορ και η Λίλα Μπακλέση, για τους φίλους Τουλιπα. Δείτε στο παρακάτω video πώς τα πέρασαν μέσα στο στούντιο - κι έξω στα σύννεφα - στη διάρκεια της μεταγλώττισης.


Το Flix και η Tanweer προσκαλούν τους «Πελαργούς» στη δική σας διεύθυνση, για να παραδώσουν όχι παραγγελίες λιανικής, ούτε μωράκι, αλλά ένα goody bag γεμάτο από συλλεκτικά δώρα της ταινίας: απίθανα T-shirts, χάρακες, σετ από μαγνήτες με τους ήρωες της ταινίας, τετράδιο, lunch box, καπελάκι κι όλα αυτά σε ένα back pack έτοιμο για μακρινά ταξίδια! Δείτε τα δώρα παρακάτω. Για να διεκδικήσετε ένα goody bag γεμάτο με τους θησαυρούς των «Πελαργών», μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε share, like και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο post. Ο διαγωνισμός διαρκεί μέχρι και την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν με direct message.

storks goodies 607

Οι «Πελαργοί» προβάλλονται στις αίθουσες από την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου, από την Tanweer, σε 2D, 3D, σε μεταγλωττισμένη και σε υποτιτλισμένη βερσιόν. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.