Buzz

«Απεχθάνομαι αυτό που του συμβαίνει»: η Σάρον Στόουν υπερασπίζεται τον Τζέιμς Φράνκο

στα 10

H Σάρον Στόουν συνεργάστηκε με τον Τζέιμς Φράνκο στο «Disaster Artist» και τον θεωρεί «ευγενικό, φίλο, υπέροχο επαγγελματία».

«Απεχθάνομαι αυτό που του συμβαίνει»: η Σάρον Στόουν υπερασπίζεται τον Τζέιμς Φράνκο

Λίγο μετά τη βράβευσή του με Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού ρόλου για το «Disaster Artist», ο Τζέιμς Φράνκο (ο οποίος εμφανίστηκε και στο κόκκινο χαλί της απονομής με #TimesUp κονκάρδα) βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα. Μία σειρά από γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Η πρώτη από αυτές, η ηθοποιός Αλι Σίντι, την οποία ο Φράνκο σκηνοθέτησε σε ένα θεατρικό το 2014, δεν αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες, αλλά έγραψε στο twitter: «Ο Τζέιμς Φράνκο μόλις κέρδισε. Σας παρακαλώ μη με ρωτήσετε ποτέ ξανά γιατί εγκατέλειψα το σινεμά και την τηλεόραση». Η Σίντι έσβησε έκτοτε τα μηνύματα. Δεν συνέβη το ίδιο, ωστόσο, με την Βάιλετ Πάλεϊ, η οποία -πολύ πιο συγκεκριμένα- ισχυρίστηκε ότι ο Φράνκο την παρενόχλησε σεξουαλικά:

Ολο αυτό μπορεί να στοίχησε στον Φράνκο τη φόρα που είχε πάρει το «Disaster Artist» και η καριέρα του προσωπικά.

Διαβάστε κι αυτό: Ο Τζέιμς Φράνκο απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η Σάρον Στόουν, που σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε «αηδιασμένη» από όλη αυτή την συμπεριφορά απέναντι στο Φράνκο κι ότι η ίδια τον στηρίζει 100%.

«Απεχθάνομαι αυτό που του συμβαίνει» είπε η 60χρονη ηθοποιός σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε. «Τι; Τώρα ξαφνικά ο Τζέιμς είναι κακός; Εχω δουλέψει μαζί του, τον γνωρίζω προσωπικά. Είναι πολύ ευγενής, είναι φίλος είναι ένας υπέροχος επαγγελματίας. Είναι ένας θαυμάσιος, γλυκός, κλασάτος, καλός άνθρωπος. Οχι, είμαι εντελώς αηδιασμένη με όλο αυτό...»

Η Στόουν μίλησε και γενικότερα για όλη νέα τάξη πραγμάτων και το #metoo:

«Δεν έχω αντίρρηση: πρέπει να αποδώσουμε ευθύνες σε όσους φταίνε για τέτοιες συμπεριφορές, αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι το κάνουμε σωστά. Πιστεύω ότι υπάρχει μία διαδικασία που αυτή τη στιγμή δε γίνεται για να κριθεί κάποιος αθώος ή ένοχος. Επίσης, θεωρώ ότι υπάρχει μία γκάμα συμπεριφορών. Δεν μπορούμε να ονομάζουμε ως έγκλημα κάτι που μπορεί να είναι αδίκημα, για παράδειγμα. Πρέπει να υπάρξει μία ισορροπία και μία λογική. Δεν είναι όλα μαύρο-άσπρο. Δεν σημαίνει ότι κάθε άντρας που απλά δεν ξέρει τι στο διάολο κάνει είναι και εγκληματίας. Μπορεί να σημαίνει ότι είναι απλά μαλάκας...»

«Βγαίνεις έξω με κάποιον, σε φέρνει σπίτι, πάει να σε φιλήσει και πιάνει το χέρι σου και το βάζει στο πουλί του; Ενας 50χρονος άντρας; Οχι δεν το θεωρώ σεξουαλική παρενόχληση, απλά θεωρώ ότι κάνει κάτι εξαιρετικά ανόητο και αμήχανο. Δηλαδή, αλήθεια αυτό βρήκε να κάνει; Θα του πω τότε να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο γιατί είναι πολύ μαλάκας. Αλλά δε θα μου καταστρέψει κάτι τέτοιο τη ζωή...»

Διαβάστε περισσότερα: