Buzz

Ο Σεθ Ρόγκεν θα μπορούσε να είναι ο αγαπημένος θείος του Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Η αυτοβιογραφική ταινία του Σπίλμπεργκ συγκεντρώνει θαυμάσιο καστ.

Ο Σεθ Ρόγκεν θα μπορούσε να είναι ο αγαπημένος θείος του Στίβεν Σπίλμπεργκ
φωτογράφηση για το GQ

Για να μην ξεχαστούμε με την πανδημία και τα εμπόδια που φέρνει, περιμένουμε ακόμα να δούμε το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, που μπορούμε σχεδόν να εγγυηθούμε ότι θα περιμένει την κανονική λειτουργία των κινηματογραφικών αιθουσών για να συναντήσει το κοινό της.

Διαβάστε ακόμη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε περισσότερο να δούμε το 2021

Εν τω μεταξύ, ωστόσο, ο Σπίλμπεργκ ετοιμάζει το νέο του φιλμ, αυτοβιογραφικών αποχρώσεων, μια και είναι χαλαρά βασισμένο στα δικά του παιδικά χρόνια, όταν μεγάλωνε στο Φίνιξ της Αριζόνα και στη σχέση του με τους γονείς του, στο πέρασμα των δεκαετιών. Πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την πλοκή και τον τίτλο ακόμα δεν υπάρχουν, όμως το σενάριο υπογράφει ο Τόνι Κούσνερ που συνεργάστηκε με τον Σπίλμπεργκ στο «Μόναχο», τον «Λίνκολν», αλλά και, τώρα, το «West Side Story».

σεθ ρόγκεν 607φωτογράφηση για το GQ

Διαβάστε ακόμη: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ ετοιμάζει ταινία εμπνευσμένη από τα παιδικά του χρόνια

Εχει ήδη ακουστεί πως τον κόμβικό ρόλο της μητέρας του Σπίλμπεργκ θ' αναλάβει η Μισέλ Γουίλιαμς και τώρα κυκλοφόρησε η μη επιβεβαιωμένη πληροφορία ότι ο Σεθ Ρόγκεν θα κρατήσει το ρόλο του αγαπημένου θείου του μικορύ Στίβεν - περιμένουμε σύντομα νεώτερα και πιο επίσημα για την ταινία, μια και το σχέδιο είναι να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι. Οσο για τον Σεθ Ρόγκεν, παράλληλα με την κινηματογραφική καριέρα του, πριν λίγες εβδομάδες εγκαινίασε, μαζί με τον απανταχού συνεργάτη του, Ιβαν Γκόλντμπεργκ, το «Houseplant», ένα site με προϊόντα και συμβουλές lifestyle με βάση την κάνναβη, το οποίο συνάντησε τόσο μεγάλη ανταπόκριση που αμέσως κράσαρε!