Buzz

Πρώτες... σκηνές από τις «Σκηνές από Ενα Γάμο» με Οσκαρ Αϊζακ και Τζέσικα Τσαστέιν

στα 10

Ενας γάμος αποσυντίθεται ξανά...

Πρώτες... σκηνές από τις «Σκηνές από Ενα Γάμο» με Οσκαρ Αϊζακ και Τζέσικα Τσαστέιν

Μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του Σουηδού σκηνοθέτη Ινγκμαρ Μπέργκμαν, όπως το «Σκηνές από Ενα Γάμο» του 1973 και αργότερα το «Φάννυ και Αλέξανδρος» του 1982 ήταν πρώτα σειρές στη σουηδική τηλεόραση, τις οποίες αργότερα μόνταρε και τροποποίησε για το σινεμά, ως πρωτεργάτης ενός τέτοιου ιδιαίτερους κινηματογραφικού είδους, με τον Ντείβιντ Λιντς να ακολουθεί αργότερα με το «Twin Peaks».

Διαβάστε ακόμη: Οι «Σκηνές από Ενα Γάμο» του Ινγκμαρ Μπέργκμαν ετοιμάζονται για το τηλεοπτικό τους remake στο HBO Max

Τώρα το «Σκηνές από Ενα Γάμο» έχει το αμερικάνικο τηλεοπτικό remake του, στο HBO Max, με ένα εξαιρετικό καστ με τις πρωταγωνιστικές θέσεις των Λιβ Ουλμαν και Ερλαντ Γιόζεφσον να παίρνουν οι Τζέσικα Τσαστέιν και Οσκαρ Αϊζακ. Η σειρά θα εξιστορεί τα γεγονότα αγάπης και συγκρούσεων που ενώνουν ένα παντρεμένο ζευγάρι αλλά και τις απιστίες που οδήγησαν στο διαζύγιό τους και τους επακόλουθους συντρόφους τους, αυτή τη φορά μέσα από την ματιά ενός σύγχρονου ζευγαριού στην Αμερική.

Τη σειρά αναλαμβάνει ο ένας από τους δημιουργούς του «The Affair», Χάγκαϊ Λεβάι και ο Μάικλ Ελενμπεργκ. Η πρωτότυπη ιστορία ενός γάμου σε αποσύνθεση ήταν για τον Μπέργκμαν αρκετά επώδυνη και σκληρή, μιας και ο ίδιος είχε παντρευτεί πέντε φορές, συχνά με τις ίδιες του τις πρωταγωνίστριες, ανάμεσά τους και την Ούλμαν η οποία πρωταγωνιστούσε και στην ταινία αυτή. Το HBO κυκλοφόρησε μόλις ένα promo reel των έργων του που περιμένουμε προσεχώς, ανάμεσά τους και του νέου «Σκηνές από Ενα Γάμο» - απολαύστε παρακάτω.