Buzz

Η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City» επέστρεψε!

στα 10

Εστω και για λίγο. Εστω και για 15''. Αλλά έχουμε το βίντεο - κυκλοφορεί ακόμα στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

Η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City» επέστρεψε!

Εδώ κι έναν χρόνο περίπου παίζεται το αν θα γυριστεί ένα τρίτο «Sex and the City». H διαμάχη της Κιμ Κατράλ με τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μοιάζει να έφερε οριστική (αρνητική) απάντηση σε αυτό. Εκτός κι αν τα σενάρια που θέλουν τις 3 από τις 4 φίλες να προχωρούν μπροστά με το πρότζεκτ, αληθεύουν. Υπάρχει άλλωστε μία μακάβρια και πολύ στενάχωρη δικαιολογία από τα χρόνια της σειράς, γιατί η Σαμάνθα μπορεί να απουσιάζει. Δε θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε.

Διαβάστε κι αυτό: Η Κιμ Κατράλ αποκαλεί υποκρίτρια τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Πριν από λίγο λοιπόν που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκανε ένα μικρό teasing ότι η Κάρι επιστρέφει, είδαμε το βίντεο να γίνεται viral.

H 54χρονη ηθοποιός, ντυμένη πολύ κοντά σε αυτά που θα φόραγε και η 50+ σημερινή Κάρι, γυρίζει καρέ καρέ, ξανά, τους τίτλους αρχής της σειράς - ίδια πλάνα, ίδια μουσική, ίδιο μοντάζ.

Τι σημαίνει αυτό; Τίποτα.

Ή μάλλον ότι το διαφημιστικό τμήμα της Stella Artois κάνει καλά τη δουλειά του. Γιατί αυτό το viral βίντεο έκανα το τέλειο promotion της νέας συνεργασίας της διάσημης μπύρας με το Water.org, την οργάνωση του Ματ Ντέιμον που θέλει να προμηθεύσει καθαρό νερό σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

«Μου φάνηκε πανέξυπνη ιδέα» δήλωσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. «Και στ' αλήθεια πιστεύω ότι ο στόχος του Water.org είναι σημαντικός και απαραίτητος. Θα έκανα τα πάντ, αλλά το να αναστήσω την Κάρι ήταν το κερασάκι στην τούρτα....»

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε περισσότερα: