Buzz

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κερδίζει τους κριτικούς με το «Here and Now» - δείτε το trailer

στα 10

Ιδια ρούχα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, μία μέρα στη ζωή της 50χρονης ηρωίδας της - η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρίσκει το ρόλο που κανείς δε θα ασχολείται με το τι φοράει.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κερδίζει τους κριτικούς με το «Here and Now» - δείτε το trailer

Μπορεί να ερμηνεύει μια νεοϋορκέζα 50χρονη καλλιτέχνη, όμως η ηρωίδα της δεν έχει τίποτα κοινό με την Κάρι Μπράντσοου «Sex & The City», ή την Φράνσις του «Divorce». Κι αυτό φαίνεται κι από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για το «Here and Now» (πρώην «Βlue Night») του Φαμπιέν Κονστάν.

Διαβάστε κι αυτό: H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν είναι φεμινίστρια (ή τουλάχιστον αυτό νομίζει η ίδια)

H Bιβιέν είναι μία μεσήλικη τραγουδίστρια της τζαζ. Σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα 25 χρόνια συνεργασίας με το εμβληματικό Birdland Jazz Club της Νέας Υόρκης. Οταν ένας δημοσιογράφος που της παίρνει συνέντευξη τη ρωτά «τι εκτιμά σήμερα από τη δουλειά της» εκείνη απαντά: «να μπορώ να πληρώνω τους λογαριασμούς μου, να παίζω σε διάσημα κλαμπ και με μουσικούς που εκτιμώ...»

Η ζωή είναι ωραία. Σίγουρα. Αλλά πόση ζωή της απομένει; Γιατί η αμέσως επόμενη, αινιγματική, σκηνή τη θέλει να επισκέπτεται το νοσοκομείο. Κι αμέσως μετά όλους όσους αγαπά: τη μητέρα της, τον ατζέντη της, τον πρώην άντρα της, την κόρη της.

Here and Now 607

Με ένα λαμπερό καστ που συμπεριλαμβάνει από τη Ζακλίν Μπισέ (στο ρόλο της μητέρας), μέχρι τον οσκαρικό ράπερ Common (στο ρόλο του μάνατζερ), κι από τον Σάιμον Μπέικερ (πρώην σύζυγος) μέχρι τη Ρενέ Ζελβέγκερ και τον Τέιλορ Κίνεϊ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μοιάζει να έχει κερδίσει τους κριτικούς: «όμορφα χτισμένη, στιγμή με στιγμή, με κάθε λεπτομέρεια να βρίσκει τη σωστή της θέση» γράφει το Hollywood Reporter, «Η Πάρκερ βουτά στο ρόλο με τόλμη και εντυπωσιακό συναισθηματικό βάθος» συμπληρώνει το Indiewire.

To «Here and Now» έκανε τη φεστιβαλική του πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival και βγαίνει στις αίθουσες στην Αμερική στις 9 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer:

.

Διαβάστε περισσότερα: