Buzz

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν είναι φεμινίστρια (ή τουλάχιστον αυτό νομίζει η ίδια)

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Marie Claire, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει πως δεν είναι φεμινίστρια, ενώ υποστηρίζει χωρίς φόβο και πάθος όλα όσα κάνουν μια γυναίκα να είναι φεμινίστρια...

H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν είναι φεμινίστρια (ή τουλάχιστον αυτό νομίζει η ίδια)

Από το εξώφυλλο του Marie Claire, με την ίδια εκείνη αέρινη αίσθηση που μονοπώλησε τα χρόνια του «Sex and the City», η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μιλάει για τη νέα της τηλεοπτική σειρά με τον εύγλωττο τίτλο «Divorce» και για τη σημασία του να είσαι γυναίκα σε μια βιομηχανία που φέρεται στους άντρες... λίγο καλύτερα.

Και ενώ τα λέει ωραιότατα, ζητώντας όχι μόνο ίσες ευκαιρίες, αλλά και ίσους μισθούς για τους άντρες και τις γυναίκες ηθοποιούς, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια των γυναικών να αποδείξουν συνεχώς πως είναι ίσες, η 51 ετών φέτος Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δηλώνει πως δεν είναι φεμινίστρια.

«Δεν είμαι φεμινίστρια. Δεν νομίζω ότι εμπίμπτω στον όρο. Πιστεύω στις γυναίκες και πιστεύω στην ισότητα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν και δεν θέλω πλέον να διαχωρίζω τα πράγματα. Βαρέθηκα το διαχωρισμό. Θέλω απλά οι άνθρωποι να αντιμετωπίζονται με ίσους όρους», δηλώνει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, εμπίμπτοντας στην κατηγορία εκείνη γυναικών (ανάμεσά τους και η Μέριλ Στριπ) αλλά και αντρών που έχουν αρχίσει να δαιμονοποιούν τη λέξη «φεμινισμός» ως κάτι κακό.

Διαβάστε ακόμη: Πώς θα ήταν το «Sex and the City» χωρίς την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;

Sarah Jessica Parker 607

«Η Τζένιφερ Λόρενς αξίζει τα ίδια χρήματα με τον οποιονδήποτε συμπρωταγωνιστή της. Η Εμα Γουάτσον είναι μια υπέροχη νεαρή γυναίκα και είναι σημαντικό γι' αυτήν να μιλάει για θέματα γυναικείας ισότητας. Οι γυναίκες πληρώνουν τους λογαριασμούς, καταφέρνουν πράγματα, μεταφέρουν τα παιδιά από το ένα μέρος στο άλλο. Οσο το κατανοούμε αυτό καλύτερα, τόσο όλα θα γίνουν καλύτερα», συνεχίζει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που θεωρεί ότι οι γυναίκες πρέπει να αμοίβονται για την αξία της συμμετοχής τους στην κάθε δουλειά και όχι σύμφωνα με ξεπερασμένες ιδέες γύρω από τα δύο φύλα.

Απολαύστε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ένα βίντεο από τη φωτογράφησή της για το εξώφυλλο του Marie Claire:


Διαβάστε ακόμη: