Industry

Ανακοίνωση του ΣΑΠΟΕ για τη δημιουργία Υφυπουργείου Σύγχρονου Πολιτισμού

στα 10

Ο Συνδέσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων συνοδεύει τα συγχαρητήριά του προς τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη με μια ευχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Flix Team
Ανακοίνωση του ΣΑΠΟΕ για τη δημιουργία Υφυπουργείου Σύγχρονου Πολιτισμού

Τη δικαίωση ενός πάγιου αίτηματος της κινηματογραφικής κοινότητας για μια δίκαιη εκπροσώπηση θεμάτωνσύγχρονου πολιτισμού στην άσκηση εκτελεστικής εξουσίας της χώρας μας εξαίρει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων και συνοδεύει τα συγχαρητήριά του προς τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη με μια ευχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του πρώτου Υφυπουργού Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη


Διαβάστε αυτούσια την ανακίνωση του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων

Με αφορμή τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την 04 Ιανουαρίου 2021και τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων ΠαραγωγώνΟπτικοακουστικών Εργων θέλει να συγχαρεί τον Υφυπουργό Αρμόδιο για ΘέματαΣύγχρονου Πολιτισμού, κο Νικόλα Γιατρομανωλάκη, για την ανάληψη τωνκαθηκόντων του.

Τα συγχαρητήρια μας για την τοποθέτηση αυτή αποκτούν διττή σημασία.Αφενός, γιατί ο κος Γιατρομανωλάκης έχει αποδειχθεί άξιος συνομιλητής μας για ταθέματα που αφορούν στον οπτικοακουστικό χώρο από τη μέχρι τώρα θητεία σου ωςΓενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ. Αφετέρου, γιατί η αναβάθμισή του σεΥφυπουργό, ιδιαίτερα δε σε ένα χαρτοφυλάκειο που για πρώτη φορά αποκτά δικό τουυφυπουργό, δικαιώνει ένα πάγιο αίτημά μας για μια δίκαιη εκπροσώπηση θεμάτωνσύγχρονου πολιτισμού στην άσκηση εκτελεστικής εξουσίας της χώρας μας.

Ειλικρινής μας ευχή, ο κος Γιατρομανωλάκης να σταθεί στο ύψος τόσο τωνπεριστάσεων που τόσο επιτακτικά θέτουν οι συνθήκες του παρόντος, όσο και τωνυποχρεώσεων που αναλαμβάνει απέναντι στις μελλοντικές γενιές της χώρας. Ως προςαυτό, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΠΟΕ


Διαβάστε αναλυτικά: Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ζητά την προσοχή σας για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό σινεμά τώρα!