Ανακοίνωση του ΣΑΠΟΕ για τη δημιουργία Υφυπουργείου Σύγχρονου Πολιτισμού

INDUSTRY 07 JAN  /  Flix Team

Ο Συνδέσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων συνοδεύει τα συγχαρητήριά του προς τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη με μια ευχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Τη δικαίωση ενός πάγιου αίτηματος της κινηματογραφικής κοινότητας για μια δίκαιη εκπροσώπηση θεμάτων σύγχρονου πολιτισμού στην άσκηση εκτελεστικής εξουσίας της χώρας μας εξαίρει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων και συνοδεύει τα συγχαρητήριά του προς τον Νικόλα Γιατρομανωλάκη με μια ευχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Διαβάστε ακόμη: Το πρώτο μεγάλο στοίχημα του πρώτου Υφυπουργού Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη


Διαβάστε αυτούσια την ανακίνωση του Συνδέσμου Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων

Με αφορμή τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την 04 Ιανουαρίου 2021 και τη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης, ο Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Παραγωγών Οπτικοακουστικών Εργων θέλει να συγχαρεί τον Υφυπουργό Αρμόδιο για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, κο Νικόλα Γιατρομανωλάκη, για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Τα συγχαρητήρια μας για την τοποθέτηση αυτή αποκτούν διττή σημασία. Αφενός, γιατί ο κος Γιατρομανωλάκης έχει αποδειχθεί άξιος συνομιλητής μας για τα θέματα που αφορούν στον οπτικοακουστικό χώρο από τη μέχρι τώρα θητεία σου ως Γενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ. Αφετέρου, γιατί η αναβάθμισή του σε Υφυπουργό, ιδιαίτερα δε σε ένα χαρτοφυλάκειο που για πρώτη φορά αποκτά δικό του υφυπουργό, δικαιώνει ένα πάγιο αίτημά μας για μια δίκαιη εκπροσώπηση θεμάτων σύγχρονου πολιτισμού στην άσκηση εκτελεστικής εξουσίας της χώρας μας.

Ειλικρινής μας ευχή, ο κος Γιατρομανωλάκης να σταθεί στο ύψος τόσο των περιστάσεων που τόσο επιτακτικά θέτουν οι συνθήκες του παρόντος, όσο και των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει απέναντι στις μελλοντικές γενιές της χώρας. Ως προς αυτό, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΠΟΕ


Διαβάστε αναλυτικά: Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ζητά την προσοχή σας για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό σινεμά τώρα!

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.