Buzz

Η Σίρσα Ρόναν θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του «The Outrun» της Εϊμι Λίπτροτ

στα 10

Την οποία θα σκηνοθετήσει η Νόρα Φινγκσάιντ, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μετά την ταινία «Η Ασυγχώρητη» με την Σάντρα Μπούλοκ.

Flix Team
Η Σίρσα Ρόναν θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του «The Outrun» της Εϊμι Λίπτροτ

H Σίρσα Ρόναν φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο πρωταγωνιστικό της ρόλο. Μετά την εμφάνισή της στην ταινία του Γουές Αντερσον «Γαλλική Αποστολή» η Ρόναν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία της Γερμανίδας Νόρα Φινγκσάιντ με τίτλο «The Outrun».

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Εϊμι Λίπτροτ, στο οποίο η ηρωίδα επιστρέφει στη γενέτειρά της μετά από αρκετό χρόνο μακριά για να ξεφύγει από τον αλκοολισμό και να βρει τον εαυτό της. Το σενάριο υπογράφει η Φινγκσάιντ μαζί με την Λίπτροτ.

Διαβάστε ακόμα: Νικόλ Κιντμαν και Κρίστεν Στιούαρτ θυμούνται τα γυρίσματα του «Panic Room»

Saoirse RONAN 607

Η Φινγκσάιντ έχει καταφέρει να φτιάξει μια αρκετά ενδιαφέρουσα καριέρα ως τώρα. Η ταινία της «System Crasher» το 2019, η οποία είχε κάνει πρεμιέρα τότε στο Φεστιβάλ του Βερολίνου, ήταν και η πρόταση της Γερμανίας για τα Οσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας της χρονιάς εκείνης, αν και δεν κατάφερε να μπει στην λίστα με τις υποψηφιότητες. Αλλά η ταινία με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή ήταν η ταινία του Netflix «Η Ασυγχώρητη» με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ, η οποία αποδείχτηκε και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες ή σε κάποια streaming υπηρεσία.

the outrun