Buzz

Νικόλ Κιντμαν και Κρίστεν Στιούαρτ θυμούνται τα γυρίσματα του «Panic Room»

στα 10

Οι πρωταγωνίστριες με τις δυο από τις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς, θυμούνται, ανάμεσα σε άλλα, τις λίγες καλές στιγμές που έζησαν μαζί στις πρόβες για τα γυρίσματα της ταινίας του Ντέιβιντ Φίντσερ.

Νικόλ Κιντμαν και Κρίστεν Στιούαρτ θυμούνται τα γυρίσματα του «Panic Room»

Μια από τις ταινίες που ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα ήθελε να ξεχάσει, και ίσως και αρκετοί από τους θαυμαστές του, είναι και η ταινία «Panic Room», η οποία είχε μερικά από τα πιο δύσκολα και φορτισμένα γυρίσματα στην καριέρα του σκηνοθέτη, όπου τα σχεδόν τα πάντα πήγαιναν από την αρχή στραβά.

Μπορεί να μην το γνωρίζατε, αλλά η Νικόλ Κίντμαν ήταν αρχικά να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει έπειτα από έναν τραυματισμό που υπέστη στο γόνατό της δυο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Το (πανικοβλημένο) στούντιο αναγκάστηκε να την αντικαταστήσει με την Τζόντι Φόστερ η οποία, πέντε εβδομάδες μέσα στα γυρίσματα, ανακάλυψε πως είναι έγκυος και έπρεπε να πολύ προσεκτική με τα διάφορα επικίνδυνες και δύσκολες σκηνές της.

Διαβάστε ακόμα: SAGs 2022: Οι υποψηφιότητες

panic room

Τώρα, 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η Νικόλ Κίντμαν και η Κρίστεν Στιούαρτ, οι οποίες ίσως έρθουν αντιμέτωπες φέτος στα Οσκαρ, η μια για την ερμηνεία της ως Λουσίλ Μπολ στο «Being the Ricardos» και η άλλη ως Πριγκίπισσα Νταιάνα για το «Spencer», ξανασυναντιούνται για λογαριασμό του Variety και το Actors on Actors, για να συζητήσουν διάφορα και να θυμηθούν και πάλι τις, λίγες, καλές στιγμές που έζησαν μαζί πριν τα γυρίσματα της ταινίας.

Η Κίντμαν θυμάται το πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο Φίντσερ που ανακάλυψε την «πιο απίστευτη ηθοποιό», με την Στιούαρτ να αναφέρει πως «περάσαμε μερικές εβδομάδες κάνοντας πρόβες μαζί και ήταν σαν να σε ήξερα. Ημουν μικρή, αλλά είναι ενδιαφέρον το πως συνάντησα κάποιον τότε και να τον θυμάμαι τόσο ζωντανά, επειδή ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στα παιδιά είναι τόσο ενδεικτικός για σένα. Απλώς ένιωσα σαν να είμασταν καιρό φίλοι και αυτό λέει τόσα πολλά. Ησουν τόσο καλή μαζί μου και πέρασα υπέροχα. Ηταν ένα σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά πάντα ήταν σαν να ήσουν μια από τις φίλες μου».

Αν και στην συζήτηση που είχαν μεταξύ τους δεν αναφέρθηκαν οι δυσκολίες των γυρισμάτων, η Κιντμαν είχε μόνο τα καλύτερα να πει για την Τζόντι Φόστερ. «Η Τζόντι με αντικατέστησε και ήταν πραγματικά υπέροχη», και συνέχισε λέγοντας «δεν είναι τρελό; Είμαστε εδώ, δεκαετίες αργότερα, και είσαι καταπληκτική — ο Φίντσερ είχε δίκιο, όπως πάντα — και έτσι καθόμαστε εδώ σαν δυο φίλες».

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Variety Actors on Actors με την Νικόλ Κίντμαν και την Κρίστεν Στιούαρτ.