Buzz

Βρήκε ο Σαμ Μέντες τα Σκαθάρια του;

στα 10

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημα, φήμες θέλουν τον Σαμ Μέντες να έχει κλειδώσει τους ηθοποιούς που θα παίξουν τους Beatles στις τέσσερις ταινίες του.

Βρήκε ο Σαμ Μέντες τα Σκαθάρια του;

Ποια θα είναι η επόμενη ταινία του Σαμ Μέντες μετά το περσινό «Η Αυτοκρατορία του Φωτός»; Κι όμως δεν θα είναι μία αλλά τέσσερις ταινίες για τους Beatles, μια για κάθε μέλος του διάσημου συγκροτήματος, τον Τζον Λένον, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τον Τζορτζ Χάρις και τον Ρίνγκο Σταρ, ίσως το πιο φιλόδοξο εγχείρημά του Μέντες ως σήμερα. Αν και οι ταινίες αυτές είχα ανακοινωθεί εδώ και αρκετούς μήνες πριν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες γι'αυτές, πέρα του ότι είχε ακουστεί πως ο Πολ Μεσκάλ ίσως παίξει ένα από τα Σκαθάρια.

Τώρα το World of Reel αναφέρει πως ο Μέντες φαίνεται έχει σχεδόν κλειδώσει τους τέσσερις ηθοποιούς του για τους κεντρικούς ρόλους με τον Μεσκάλ να παίζει τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τον Χάρισον Ντίκινσον να παίζει τον Τζον Λένον, τον Μπάρι Κίογκαν να παίζει τον Ρίνγκο Σταρ και τον Τσάρλι Ρόου να παίζει τον Τζορτζ Χάρισον.

Διαβάστε ακόμα: Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον «The Phoenician Scheme» αποκαλύπτει το καστ της

Beatles Main

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τον ίδιο τον Μέντες, αλλά αν ισχύουν οι φήμες αυτές τότε μιλάμε για ένα αρκετά δυνατό καστ.

Οι ταινίες όπου κάθε μια από αυτές θα αφηγείται την ιστορία από την οπτική γωνία του κάθε μέλους των Σκαθαριών «θα διασταυρωθεί με τις υπόλοιπες για να αφηγηθεί την εκπληκτική ιστορία της μεγαλύτερης μπάντας στην ιστορία». Η Sony Pictures Entertainment θα συνεργαστεί με την Apple πάνω στην παραγωγή. Ελπίζουμε να έχουμε κάποια νέα σύντομα.