Buzz

Ο Πολ Μεσκάλ βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει στην ταινία του Σαμ Μέντες για τους Beatles

στα 10

Ο Πολ Μεσκάλ φαίνεται βρίσκεται στην λίστα με τους ηθοποιούς οι οποίοι θα παίξουν στις τέσσερις ταινίες που ετοιμάζει ο Σαμ Μέντες για τους Beatles.

Ο Πολ Μεσκάλ βρίσκεται σε συζητήσεις για να παίξει στην ταινία του Σαμ Μέντες για τους Beatles

Εχουν περάσει κάποιοι μήνες από τότε που ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης Σαμ Μέντες είχε ανακοινώσει το υπερφιλόδοξο σχέδιό του να γυρίσει όχι μία αλλά τέσσερις ταινίες για τους Beatles μια για κάθε μέλος του διάσημου συγκροτήματος, τον Τζον Λένον, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τον Τζορτζ Χάρις και τον Ρίνγκο Σταρ. Και μετά από έναν καιρό χωρίς κάποια νέα γύρω από αυτό, επιτέλους φαίνεται πως έχει αρχίσει να υπάρχει μια κίνηση.

Σε ένα άρθρο του The Hollywood Reporter, το οποίο μιλά για του 10 νέους ηθοποιούς που έχουν αρχίσει να κυριεύουν το Χόλιγουντ, μιλώντας για τον Πολ Μεσκάλ αναφέρει πως βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας για σημαντικούς ρόλους των στούντιο, συμπεριλαμβανομένου κι ενός για τους ρόλους των Beatles στις επερχόμενες ταινίες του Σαμ Μέντες.

Διαβάστε ακόμα: Πολ Μεσκάλ και Τζος Ο' Κόνορ μαζί στο γκέι ρομάντζο «The History of Sound»

The Beatles Eight Day a Week 607

Φυσικά δεν υπάρχει κάποια λεπτομέρεια για το ποιον από τα τέσσερα Σκαθάρια ίσως θα παίξει ο Μεσκάλ, οπότε ας αρχίσουν οι θεωρίες.

Οι ταινίες όπου κάθε μια από αυτές θα αφηγείται την ιστορία από την οπτική γωνία του κάθε μέλους της μπάντας και «θα διασταυρωθεί με τις υπόλοιπες για να αφηγηθεί την εκπληκτική ιστορία της μεγαλύτερης μπάντας στην ιστορία». Η Sony Pictures Entertainment θα συνεργαστεί με την Apple πάνω στην παραγωγή.