Buzz

Πολ Μεσκάλ και Τζος Ο' Κόνορ μαζί στο γκέι ρομάντζο «The History of Sound»

στα 10

Δυο από τους πιο hot ηθοποιούς τον τελευταίο καιρό θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία του Ολιβερ Χερμάνους βασισμένη στο διήγημα του Μπεν Σάτουκ.

Πολ Μεσκάλ και Τζος Ο' Κόνορ μαζί στο γκέι ρομάντζο «The History of Sound»

Οι Πολ Μεσκάλ και Τζος Ο' Κόνορ είναι δυο από τα πιο hot ονόματα αυτόν τον καιρό στο σινεμά, οι οποίοι μάλιστα χάρισαν φέτος στο κοινό τους μερικές από τις ομορφότερες ταινίες - ο ένας παίζοντας στο «Αγνωστοι Μεταξύ Μας» του Αντριου Χέι και ο δεύτερος στην πιο hot ταινία της χρονιάς, οι «Αντίπαλοι» του Λούκα Γκουαντανίνο.

Σίγουρα το (υγρό) όνειρο πολλών φανς είναι να τους δουν να παίζουν παρέα σε μια ταινία και αυτό φαίνεται πως δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα. Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν σε μια ακόμα γκέι ταινία με τίτλο «The History of Sound», η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2021 και ολοκληρώνει αυτό τον καιρό τα γυρίσματά της σε σκηνοθεσία του Ολιβερ Χερμάνους.

Διαβάστε ακόμα: Ο Πολ Μεσκάλ φοβάται τη φήμη που θα φέρει ο ρόλος του στον «Μονομάχο 2»

the history of music

Η ταινία είναι μια «ιστορία αγάπης» βασισμένη σε ένα διήγημα του Μπεν Σάτουκ, ο οποίος έγραψε και το σενάριο. Με φόντο τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ακολουθεί δύο νεαρούς άντρες που ερωτεύονται καθώς ξεκινούν να ηχογραφήσουν τις ζωές, τις φωνές και τη μουσική των Αμερικανών συμπατριωτών τους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας, αλλά αν όλα πάνε καλά φαίνεται πως θα τη δούμε μέσα στις αρχές του 2025.