Buzz

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον «The Phoenician Scheme» αποκαλύπτει το καστ της

στα 10

Οπως θα περίμενε κάποιος η νέα ταινία του Γουές Αντερσον είναι γεμάτη από ονόματα - αστέρια.

Η νέα ταινία του Γουές Αντερσον «The Phoenician Scheme» αποκαλύπτει το καστ της

Φαίνεται πως ο Γουές Αντερσον βρίσκεται στην πιο δημιουργική περίοδο της καριέρας του. Μετά το «Asteroid City» και τη μικρού μήκους ταινία «The Wonderful Story of Henry Sugar», με διάρκεια μόλις 37 λεπτά για το Netflix, ο αγαπημένος μας σκηνοθέτης έχει ήδη ξεκινήσει την παραγωγή της νέας του ταινίας με τίτλο «The Phoenician Scheme».

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στη Γερμανία πριν λίγες μέρες και στην οποία ο Μπενίσιο ντελ Τόρο και η Μία Θρίπλετον πρωταγωνιστούν ως πατέρας και κόρη των οποίων η οικογενειακή επιχείρηση τους οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία κατασκοπείας. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Μάικλ Σέρα, Ριζ Αχμεντ και Μπιλ Μάρεϊ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γουές Αντερσον αποκαλύπτει κάποιες λεπτομέρειες για την καινούργια του ταινία

The Phoenician Scheme

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα Crew United και The Film Stage στο καστ της ταινίας προστέθηκαν πρόσφατα και οι Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Γουίλεμ Νταφόε, Ρούπερτ Φρεντ, Μπράιαν Κράνστον και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και μαζί τους και η Σαρλότ Γκέινμπουργκ.

«Η επόμενη μεγάλου μήκους ταινία μου θα είναι γραμμική, με τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο σε κάθε πλάνο. Δεν μπορώ να σας πω πολλά περισσότερα εκτός από το ότι θα αφορά την κατασκοπεία, τη σχέση πατέρα-κόρης και, ας πούμε, θα έχει μια μάλλον πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα», είχε εξηγήσει παλιότερα ο Αντερσον στη Le Monde.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως θα κάνει πρεμιέρα σε κάποιο μεγάλο φεστιβάλ, ίσως στις Κάννες, το 2025.