Buzz

Ρούνι Μάρα - Τζουντ Λο: φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Bitter Pill»!

στα 10

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ μεταμορφώνει ξανά την Ρούνι Μάρα στο κορίτσι που ήταν πριν να χτυπήσει το Φίντσερ tattoo της, αλλά μας προειδοποιεί: το «Bitter Pill» θα είναι «ένα ψυχο-σουρεαλιστικό θρίλερ». Οσο προσπαθούμε να φανταστούμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ας απολαύσουμε φωτογραφίες από το νεοϋρκέζικο σετ...

Ρούνι Μάρα - Τζουντ Λο: φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Bitter Pill»!
Το κορίτσι χωρίς το τατουάζ της...

Μην νομίζετε: δε θέλουμε να σας ψυχοπλακώσουμε με βροχερές εικόνες. Και στην East 65th Street του Μανχάταν ήταν ηλιόλουστο το τοπίο την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο που ο Στίβεν Σόντερμπεργκ έπρεπε να δημιουργήσει βροχή και καταχνιά, γιατί αυτό απαιτεί η νέα του ταινία «Bitter Pill». Πρόκειται για την ιστορία μίας καταθλιπτικής κοπέλας στην οποία χορηγείται μία νέα αγωγή, αλλά αυτό το νέο χάπι της προκαλεί περίεργες παρενέργειες.

Αυτή θα είναι η επιστροφή της Ρούνι Μάρα στην μεγάλη οθόνη (ή το «Lawless» του Τέρενς Μάλικ - όποιο προλάβει πρώτο, καθώς γυρίζονται παράλληλα), μετά την εξαιρετική περσινή της χρονιά που την έφτασε μέχρι την οσκαρική πεντάδα με το «Κορίτσι με το Τατουάζ» του Ντέιβιντ Φίντσερ. Η Μάρα συμπρωταγωνιστεί σ' εαυτό το ψυχαναλυτικό, σουρεαλιστικό θρίλερ με τον Τζουντ Λο, ο οποίος ερμηνεύει τον γιατρό της με τον οποίο, φυσικά, θα ξεκινήσει μία καταστροφική σχέση.

Πάμε όμως πάλι πίσω στο ηλιόλουστο απόγευμα του γυρίσματος. Πώς να δημιουργήσεις λοιπόν βροχή σ' ένα τόσο φωτεινό περιβάλλον; - Ο Σόντερμπεργκ δούλεψε για λίγες ώρες και μετά αναγκάστηκε να τερματίσει το γύρισμα, δίνοντας ραντεβού για το ξημέρωμα της επόμενης μέρας. Στις 6 ακριβώς όλοι ήταν στις θέσεις τους - η Ρούνι Μάρα, ο Τζουντ Λο, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, το συνεργείο με τις μάνικες και όσα γκρίζα σύννεφα χρειαζόταν ο σκηνοθέτης για να δημιουργήσει το βροχερό κλίμα της ταινίας. Οταν ακούστηκε το «action», χολιγουντιανή βροχή έπεσε πάνω στην Ρούνι και την ομπρέλα της....

Ο Εντουαρτ Κίτινγκ, φωτογράφος πλατό, μας προσφέρει μία ντουζίνα στιγμών από εκείνο το γύρισμα.

Χαζέψτε τις στο gallery, όσο διαβάζετε τα μελλοντικά σχέδια της Ρούνι Μάρα και μία πιθανή συνεργασία με τον Σπάικ Τζόνζι, ή τι νεότερο υπάρχει από το «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ που σε λίγο θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Το «Bitter Pill» πάντως έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα για τις 8 Φεβρουαρίου του 2013.