Industry

Το «Lawless» του Τέρενς Μάλικ έχει σύνοψη (έχει και Ράιαν Γκόσλινγκ!)

στα 10

Η μία από τις δύο ταινίες που ο Τέρενς Μάλικ γυρίζει παράλληλα, μόλις απέκτησε μια σύντομη περιγραφή. Προς το παρόν, αυτό είναι αρκετό!

Το «Lawless» του Τέρενς Μάλικ έχει σύνοψη (έχει και Ράιαν Γκόσλινγκ!)
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Ρούνι Μάρα στα γυρίσματα του «Lawless»

Το «Lawless» και το «Knight of Cups» είναι οι δύο νέες ταινίες που ετοιμάζει ο Τέρενς Μάλικ, έχοντας ολοκληρώσει (μάλλον…) τα γυρίσματα του ρομαντικού δράματος (μάλλον…) με τον Μπεν Αφλεκ και τη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς. Οι δύο αυτές ταινίες έχουν κοινό καστ και, παρότι αναφέρονται ως ξεχωριστά πρότζεκτ, η χρήση των ίδιων ηθοποιών και η back to back δημιουργία τους μπερδεύει τα πράγματα.

Ωστόσο, η FilmNation, η εταιρεία παραγωγής πίσω από τις δύο ταινίες, αποκάλυψε μόλις μια σύντομη περιγραφή του «Lawless» και, δεδομένης της κρυψίνοιας του Τέρενς Μάλικ, αυτή θα πρέπει να είναι αρκετή προς το παρόν. Σύμφωνα με αυτήν, το «Lawless» παρακολουθεί «δυο ερωτικά τρίγωνα που διασταυρώνονται. Είναι μια ιστορία σεξουαλικής εμμονής και προδοσίας, που εκτυλίσσεται στο περιβάλλον της μουσικής σκηνής του Τέξας.»

Οι πρωταγωνιστές του «Lawless» είναι ο Κρίστιαν Μπέιλ, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Νάταλι Πόρτμαν, ο Ράιαν Γκόσλινγκ, η Ρούνι Μάρα και η Χέιλι Μπένετ. Δε γνωρίζουμε το συνδυασμό, αλλά το άθροισμα είναι έξι, που ισούται με δύο ερωτικά τρίγωνα!

Ενα μέρος του γυρίσματος της ταινίας έγινε το φθινόπωρο στο μουσικό φεστιβάλ Austin City Limits και, απ’ ότι λέγεται, θα συνεχιστεί στη φετινή εκδήλωση τον Οκτώβριο.

Εν τω μεταξύ, το «Knight of Cups» θα γυριστεί αυτό το καλοκαίρι, με πρωταγωνιστές και πάλι τον Κρίστιαν Μπέιλ, την Κέιτ Μπλάνσετ και τη Νάταλι Πόρτμαν – μπορεί αυτοί να είναι οι ήρωες της μίας ερωτικής ιστορίας;

Σε κάθε περίπτωση, μετά από χρόνια σιωπής, εσωστρέφειας και αργών ρυθμών, είναι ευχάριστη έκπληξη το ν’ απασχολεί τα media τόσο έντονα η σκηνοθετική δράση του Τέρενς Μάλικ, προσπαθώντας να ταιριάξει τα κομμάτια αυτού του ιδιοσυγκρασιακού παζλ.