Buzz

Οχι, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μπορεί και να μην παραιτείται τελικά: «Ηταν λάθος μου»

στα 10

Πριν από λίγο καιρό, το χρυσό παιδί του Old Hollywood δήλωνε ότι το «The Old Man & The Gun» θα είναι ο τελευταίος ρόλος της καριέρας του. Σήμερα, αλλάζει γνώμη.

Οχι, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ μπορεί και να μην παραιτείται τελικά: «Ηταν λάθος μου»

Ή, τουλάχιστον, αφήνει μία μικρή χαραμάδα ανοιχτή - καθώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι αυτό τον ρωτούν συνέχεια κι όχι για τη δουλειά του. Ολοι θέλουν να μάθουν αν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ θα κρεμάσει πια τα παπούτσια του κι αν το «The Old Man & The Gun» θα είναι ο τελευταία φορά που τον φωτίζει η μεγάλη οθόνη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, ο Ρέντφορντ πήρε τη βαριά του δήλωση πίσω: «Ηταν λάθος μου. Δεν έπρεπε να το πω. Αν είναι να παραιτηθείς, ας το κάνεις ήσυχα, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις. Γιατί, να, τώρα αυτή η δήλωση κλέβει τις εντυπώσεις από την ίδια την ταινία. Επίσης, κανείς δεν ξέρει ποτέ...»

Διαβάστε ακόμη: Αφιέρωμα | Ενας Ρόμπερτ Ρέντφορντ την ημέρα...

Robert Redford 607

Στις αρχές Αυγούστου ο 82χρονος Ρέντφορντ είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι νιώθω ότι ήρθε η ώρα για να αποσυρθώ πλέον. Κάνω αυτή τη δουλειά από 21 χρονών. Εχω καταθέσει την καρδιά και την ψυχή μου στην ηθοποΐα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι... φτάνει πια. Ισως θα πρέπει να αποσυρθώ όσο ακόμα μπορώ. Να μην περιμένω να χτυπήσει η καμπάνα. Απλά, να φύγω...»

Σήμερα γελάει:

«Στη δήλωσή μου είχα επίσης πει: ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρω τι θα μου παρουσιαστεί στο μέλλον και σε τι πειρασμό θα μπω. Ας το αφήσουμε να είναι ένα μεγάλο μυστήριο...»

Λες και δεν σε ξέρουμε Sundance Kid. Θα μας την κάνεις με ένα τελευταίο άλμα - freeze frame.

Διαβάστε ακόμα: