Buzz

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ μοιράζονται εμπειρίες απ' αυτό που τους ενώνει: Τη Lady Gaga

στα 10

Στη σειρά «Directors on Directors» του Variety, οι δυο δημιουργοί μιλούν για τη σταρ τους (και για πολλά ακόμα).

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ κι ο Μπράντλεϊ Κούπερ μοιράζονται εμπειρίες απ' αυτό που τους ενώνει: Τη Lady Gaga

Φαινομενικά δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που συνδέουν τον Ρίντλεϊ Σκοτ με τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Εκτός από το ότι είναι κι οι δυο σκηνοθέτες, έχουν κάνει μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές, μοιάζουν να συμπαθιούνται και να εκτιμούν ο ένας τον άλλο. Κι έχουν κι οι δυο... σκηνοθετήσει τη Lady Gaga! Ο πρώτος φέτος στο «House of Gucci», ο δεύτερος το 2018, στο «Ενα Αστέρι Γεννιέται».

Διαβάστε ακόμη: Η οικογένεια Gucci έχει κάτι σκληρό να πει για το «Ο Οίκος Gucci» του Ρίντλεϊ Σκοτ

Γι' αυτό το θέμα, οι δυο κύριοι συναντιούνται online και μοιράζονται εμπειρίες, στη σειρά videos του Variety, «Directors on Directors». Και δεν μιλούν μόνο για την πρωταγωνίστριά τους. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ εξηγεί πώς γύρισε το «House of Gucci» και την «Τελευταία Μονομαχία» back to back εν μέσω πανδημίας, πώς συνεργάστηκε και στις δυο ταινίες με τον Ανταμ Ντράιβερ, ο Μπράντλεϊ Κούπερ εξηγεί πώς προετοιμάζεται για το «Maestro», την κινηματογραφική βιογραφία του Λέναρντ Μπέρνσταϊν στην οποία ο ίδιος είναι και σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής.

house of gucci lady gaga

A star is Born

Αλλά, κυρίως, μιλούν για τη Lady Gaga: «Υπήρχε μια σκηνή στην ταινία, στην αυλή του σχολείου, όπου ο Τζακ Χιούστον έρχεται με την Πόρσε του για να της πει ότι ο Μαουρίτσιο θέλει διαζύγιο,» λέει ο Ρίντλεϊ Σκοτ. «Και το έχασε τόσο καταπληκτικά και τόσο αληθινά, που ένιωσα ότι πρέπει ν' αντλούσε από κάτι που της είχε συμβεί, γιατί ξεκάθαρα ήταν πληγωμένη. Κι από εκείνη τη στιγμή την παρατηρούσα κι έλεγα, "Θεέ μου, πώς το κάνει δικό της!".» Κι ο Κούπερ, από την πλευρά του, προσθέτει, «Εγώ θυμάμαι κάτι που πραγματικά με τρέλανε. Εμοιαζε απλό αλλά εγώ το θεωρούσα απαιτητικό, όταν ο ήρωάς μου ανεβάζει την Αλι στη σκηνή για πρώτη φορά. Πραγματικά πίστεψα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε ξαναβγεί στη σκηνή στη ζωή του.» Δείτε παρακάτω ολόκληρο το 30λεπτο βίντεο, είναι απρόσμενο, χαριτωμένο και... Gaga!