Buzz

Ιθαν & Μάγια Χοκ μαζί στο «Revolver»

στα 10

Πατέρας και κόρη θα συμπρωταγωνιστήσουν στην μεγάλη οθόνη

Ιθαν & Μάγια Χοκ μαζί στο «Revolver»

O Iθαν Χοκ έκλεισε να παίξει μαζί με την κόρη του, Μάγια Χοκ («Stranger Things») σε μία εμπειρία που θα συνδυάσει δύο μεγάλες τους αγάπες: το σινεμά (προφανώς), αλλά και την μουσική.

Το «Revolver», μια ρομαντική κομεντί που θα σκηνοθήσει ο Αντριου Στάντον («Finding Dory», «WALL-E») και έχει γράψει το σενάριο η Κέιτ Τρίφραϊ («Stranger Things») διαδραματίζεται το 1966, στο Ανκορατζ της Αλάσκα. Εκεί, η Τζέιν μία έφηβη κοπέλα ζει ξαφνικά το όνειρό της - και το όνειρο εκατομμυρίων κοριτσιών της εποχής, καθώς την Αμερική σαρώνει η Beatlemania. Επιστρέφοντας από περιοδεία στην Ιαπωνία, η πτήση στην οποία επιβαίνουν οι Beatles κάνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της μικρής πόλης της Αλάσκα.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Ιθαν Χοκ μένει σπίτι και τζαμάρει με την Μάγια κι όλη την οικογένεια

Ethan Maya Hawke 607

Η Τζέιν είναι αποφασισμένη να γνωρίσει και να ζήσει την πρώτη της σεξουαλκή εμπειρία με τον Τζορτζ Χάρισον. Γρήγορα καταλαβαίνει ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει για την ίδια της την οικογένεια που τους συνδέουν με τους Beatles.

Ο Ιθαν Χοκ θα ερμηνεύσει τον πατέρα της.

Να θυμίσουμε ότι εκτός του επόμενου κύκλου του «Stranger Things», η Μάγια Χοκ είναι πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία της Τζία Κόπολα «Mainstream», η οποία έκανε την πρεμιέρα της στο πρόσφατο φεστιβάλ Βενετίας. Ιθαν Χοκ, εκτός από το «Tesla», έχει συγγράψει και κάνει την παραγωγή και στην μίνι σειρά του Showtime, «The Good Lord Bird».

Διαβάστε περισσότερα: