Buzz

Ο Ιθαν Χοκ θυμάται τη συμβουλή του Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Χοκ αποκαλύπτει ποια συμβουλή του αδικοχαμένου Χόφμαν κρατά ζωντανή στο μυαλό, στην καρδιά και στις επιλογές του.

Ο Ιθαν Χοκ θυμάται τη συμβουλή του Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν

Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στους ρόλους των αδελφών στο «Before the Devil Knows You're Dead» (Πριν ο Διάβολος Καταλάβει ότι Πέθανες, 2007) του Σίτνεϊ Λιούμετ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη από την καραντίνα του, ο Ιθαν Χοκ αποκάλυψε τι κρατά από αυτή τη συνεργασία κι από αυτή τη φιλία με έναν ηθοποιό που ήταν πάντα σπουδαίος, ακόμα και πριν το Οσκαρ του για το «Capote», ή την αριστουργηματική ερμηνεία του στο «The Master».

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Ιθαν Χοκ γυρίζει ένα μονοπλάνο video clip για το «Coverage» της κόρης του, Μάγια Χοκ

«Ο Φίλιπ έχει παίξει τα πάντα. Η καριέρα του έχει περάσει από το στάδιο "γκαρσόνι Νο3" - εγώ δεν χρειάστηκε ποτέ να παίξω τέτοια περάσματα. Κι όμως. Ηταν τέτοια ηθοποιάρα που έκανε την μία ατάκα που είχε να μετράει. Δεν την έπαιρνε δεδομένη. Τη ζύγιζε και την έδινε ακριβώς όπως έπρεπε....»

Philip Seymour Hoffman 607

Ποια ήταν η συμβουλή του;

«Ο Φίλιπ πάντα μου έλεγε ότι ''σε αυτή τη δουλειά πρέπει πάντα να διατηρούμε το χιούμορ μας". Μου θύμιζε ότι δεν είμαστε παρά "ένα τσούρμο παιδιά που ανεβάζουν ένα θεατρικό έργο". Ολα είναι παιχνίδι, όλα είναι μία φάρσα. Ομως, τόνιζε, "όλα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το υπηρετήσεις σοβαρά"... Και αυτές τις δύο αλήθειες σκέφτομαι. Αν κανείς μπορεί να τις κρατήσει και τις δύο σε μια ισορροπία, θα έχει μία πολυ ενδιαφέρουσα καριέρα...»

Διαβάστε περισσότερα: