Buzz

Στη Βασίλισσα Ελισάβετ αρέσει πολύ η Ολίβια Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελισάβετ

στα 10

Οι δυο... όψεις της Βασίλισσας συναντήθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Στη Βασίλισσα Ελισάβετ αρέσει πολύ η Ολίβια Κόλμαν ως Βασίλισσα Ελισάβετ

Το «The Crown», η εθιστική τηλεοπτική απεικόνιση της ζωής της Βασίλισσας Ελισάβετ από τα νεανικά της βήματα ως... χτες, προκαλεί σταθερά εντύπωση για το θάρρος με το οποίο αποκαλύπτει και σχολιάζει την πιο κρυφή πλευρά της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, μπροστά στα μάτια των ίδιων των μελών της.

Δείτε ακόμη: Η Ολίβια Κόλμαν κερδίζει το Οσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου

Τα μάτια αυτά και συγκεκριμένα της Βασίλισσας Ελισάβετ της ίδιας, φαίνεται πως είναι σταθερά κολλημένα στην τηλεόραση: όπως δημοσιεύτηκε πριν λίγο καιρό, η Ελισάβετ παρακολούθησε όλα τα ως τώρα επεισόδια της σειράς στο Netflix και της άρεσαν πολύ, παρότι βρήκε ορισμένα σημεία «υπερβολικά δραματοποιημένα». Στην ερχόμενη, τρίτη σεζόν της σειράς, τη Βασίλισσα θα ενσαρκώνει η Ολίβια Κόλμαν κι οι δυο κυρίες συναντήθηκαν από κοντά χθες, όπου η ηθοποιός χρίστηκε τιμητικά Διοικήτρια του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

the crown 607

Η Ολίβια Κόλμαν, συνηθισμένη στο στέμμα κι από το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου άλλωστε, δήλωσε: «Νιώθω ταπεινότητα, ενθουσιασμό και μεγάλη χαρά που μπαίνω στην παρέα αυτών των απίστευτων ανθρώπων, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν έχουν υπάρξει τόσο ορατοί όσο εγώ, ενώ θα έπρεπε - και εύχομαι τώρα να γίνουν - είναι μεγάλη τιμή μου.» Δεν γνωρίζουμε τι είπαν η Βασίλισσα Ελισάβετ κι η Ολίβια Κόλμαν μεταξύ τους, αλλά σίγουρα δεν θα ήταν spoilers για το «The Crown»!

Διαβάστε ακόμη: «The Crown». Χωράει μια βασίλισσα στη μικρή οθόνη;