Buzz

Εχεις χρόνο να δεις το νέο τρέιλερ του «No Time to Die»;

στα 10

Βγαίνει Νοέμβριο. 12 Νοεμβρίου. Κι είναι αποφασισμένο να μας δείξει το νέο trailer του!

Εχεις χρόνο να δεις το νέο τρέιλερ του «No Time to Die»;

Το «No Time to Die» λίγο καιρό ξαποσταίνει, εξαιτίας πανδημίας, αλλά ξανά για τη δόξα τραβά. Μετά και το μάλλον επιτυχημένο πείραμα του «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, η ταινία του Κάρι Φουκουνάγκα, το #Bond25, η τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ, ετοιμάζεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για την έξοδό της στις (εν λειτουργία) αίθουσες, στις 12 Νοεμβρίου, στην Ελλάδα από την Tulip. Και για να μην το ξεχνάμε, μας στέλνει το νέο, δεύτερο τρέιλερ του. Δείτε το παρακάτω και, μαζί, νέες φωτογραφίες της ταινίας - τον Ντάνιελ Κρεγκ / Τζέιμς Μποντ σ' ένα μπαρ στην, το καταλάβαμε, Τζαμάικα, αλλά και ατμοσφαιρικές πόζες των ηρωίδων της ταινίας.

Διαβάστε ακόμη: Στο «No Time to Die» ο Τζέιμς Μποντ θα έχει μια 5χρονη κόρη; Μήπως γι' αυτό δεν του περισσεύει χρόνος ν' ανασάνει;

Στο «No Time To Die», ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Στην ταινία, δίπλα στον Ντάνιελ Κρεγκ, πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Ανα ντε Αρμας, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν. Σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα.


no time to die 607

no time to die 607

no time to die 607

no time to die 607

no time to die 607

no time to die 607