Buzz

Στο «No Time to Die» ο Τζέιμς Μποντ θα έχει μια 5χρονη κόρη; Μήπως γι' αυτό δεν του περισσεύει χρόνος ν' ανασάνει;

στα 10

Κάτι μας λέει ότι ο ερχόμενος #Bond25 θα είναι μια απλή, καθημερινή ιστορία...

Στο «No Time to Die» ο Τζέιμς Μποντ θα έχει μια 5χρονη κόρη; Μήπως γι' αυτό δεν του περισσεύει χρόνος ν' ανασάνει;

Είναι μόνο εικασίες, αλλά βγάζουν νόημα. Το «No Time to Die», η 25η περιπέτεια του Πράκτορα 007 στην οθόνη, ανέβαλε, λόγω της πανδημίας, την έξοδό της στις αίθουσες του κόσμου για τον Νοέμβριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Αυτό δίνει ακόμα περισσότερο κόσμο στους fans του κινηματογραφικού Τζέιμς Μποντ να ανταλλάξουν ιδέες, κουτσομπολιά και γενικότερα πραμάτεια.

Διαβάστε ακόμη: O Κάρι Φουκουνάγκα δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στο «No Time to Die»

Σ' αυτό το πλαίσιο, πριν λίγες μέρες εμφανίστηκαν προς πώληση στο ebay τα ημερήσια προγράμματα γυρισμάτων της παραγωγής, αντικείμενα του πόθου των ορκισμένων σινεφίλ. Σ' ένα από αυτά, στα γυρίσματα της ταινίας στην Ιταλία, στους ηθοποιούς εμφανίζεται ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που, στο φιλμ, ονομάζεται Ματίλντ. Δεδομένου ότι το «No Time to Die» εκτυλίσσεται πέντε χρόνια μετά τα συμβάντα του «Spectre», ότι ο Τζέιμς είναι ακόμα (πρωτοφανές!) ερωτευμένος με την (don't call me a Bond girl) Μαντλίν Σουαν της Λεά Σεντού, ότι η ταινία ξεκινά σ' ένα παραθαλάσσιο σπίτι όπου ο πράκτορας έχει αποσυρθεί, τι συμπέρασμα να βγάλει κανείς;

no time to die 607

Οτι ο Τζέιμς Μποντ και η Μαντλίν έχουν, μαζί, μια πεντάχρονη κόρη, με όνομα που αποτελεί παρήχηση αυτού της μαμάς της. Κι ότι φυσικά δεν υπάρχει χρόνος ούτε για να πεθάνει, γιατί με τις δικές του αποστολές και την εργαζόμενη Μαντλίν, ποιος να φυλάξει τη μικρή; Και να που, τελικά, στο «No Time to Die» ο Τζέιμς θα πρέπει ν' αποφασίσει ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, ο Σαγόνας, ο Μπλόφελντ, ο Σαφίν ή... η πατρότητα. Φυσικά, ενδέχεται να μην ισχύει τίποτε από τα παραπάνω και, δυστυχώς, για να μάθουμε θα περάσουν τουλάχιστον πέντε μήνες.