Buzz

O Κάρι Φουκουνάγκα δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στο «No Time to Die»

στα 10

Παρά το ότι κάποιοι πιστεύουν πως ο σκηνοθέτης θα αδράξει την ευκαιρία να κάνει κάποιες μικροαλλαγές μετά και την αναβολή της ταινίας στις αίθουσες, ο ίδιος απάντησε πως «είναι υπέροχη όπως είναι».

O Κάρι Φουκουνάγκα δεν θέλει να αλλάξει τίποτα στο «No Time to Die»

To «No Time to Die» ήταν από τις πρώτες ταινίες που ανακοινώθηκαν πως αναβάλουν την πρεμιέρα τους λόγω κοροναϊού. Η πρεμιέρα της ταινίας μεταφέρθηκε τον Νοέμβριο, από τον Απρίλιο που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, και κάποιοι άρχισαν να πιστεύουν πως ο σκηνοθέτης της Κάρι Φουκουνάγκα θα έβρισκε την ευκαιρία μέσα σε αυτόν τον χρόνο να τελειοποιήσει την ταινία του και ίσως να μοντάρει καλύτερα κάποιες σκηνές.

Αυτό ρώτησαν κάποιοι φανς τον σκηνοθέτη στον λογαριασμό του στο Instagram και ο ίδιος τους απάντησε με ένα κατηγορηματικό όχι: «μερικοί μου έκαναν την συγκεκριμένη ερώτηση και ενώ λίγο περισσότερος χρόνος πάντα είναι ωραίο να έχεις, σταματήσαμε να δουλεύουμε στην ταινία όταν τελείωσε η περίοδος του post production, και ήταν ευτυχώς πριν ο COVID κλείσει τα πάντα.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντάνιελ Κρεγκ επανορθώνει για την αναβολή του «No Time to Die» με την πιο σέξι φωτογράφηση που έκανε ποτέ

no time to die 607

Ο Φουκουνάγκα συμπλήρωσε επίσης πως και να ήθελε να κάνει περισσότερη δουλειά στην ταινία δεν θα μπορούσε μιας και αυτό κοστίζει λεφτά, κάτι που δεν βρίσκονται πλέον στο budget της: «αν και ο Μποντ είναι μια μεγάλη ταινία, πρέπει να υπολογίσουμε το βάρος του κόστους με αυτό της ποιότητας. Κι όπως με τα πάντα θα μπορούσαμε να κάνουμε συνέχεια κάποιες μικροαλλαγές. Αλλά η ταινία είναι υπέροχη όπως είναι, και ελπίζουμε να νιώσετε κι εσείς το ίδιο όταν βγει επιτέλους στις αίθουσες.»

Η ταινία «No Time to Time» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου από την Tulip Entertainment.

Διαβάστε ακόμα: