Industry

Τέρμα οι μοιρασιές στις συνδρομές του Netflix;

στα 10

Το Netflix αναζητά τρόπους για να επιβεβαιώσει πόσο μεγάλο ή μικρό πρόβλημα είναι για την κερδοφορία του το μοίρασμα των λογαριασμών ανάμεσα σε περισσότερους χρήστες.

Flix Team
Τέρμα οι μοιρασιές στις συνδρομές του Netflix;

«Αν δεν μένετε μαζί με τον κάτοχο του λογαριασμού, χρειάζεστε δικό σας λογαριασμό για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε».

Με αυτό το μήνυμα που έφτασε σε αρκετούς χρήστες του Netflix παγκοσμίως, η πλατφόρμα αναζητά το εύρος των χρηστών που δεν έχουν δικό τους λογαριασμό, αλλά μοιράζονται το λογαριασμού τρίτου χρήστη που δεν είναι κάποιος που ζει μαζί τους στο ίδιο σπίτι. Κοινώς, προσπαθεί να ανακόψει το «μοίρασμα» των λογαριασμών που όπως γνωρίζουμε όλοι ως κοινό μυστικό δεν αφορά μεμονωμένες περιπτώσεις.

Netflix 607 5

Οσοι έλαβαν το παραπάνω μήνυμα κλήθηκαν να κάνουν επιβεβαίωση του λογαριασμού μέσω SMS ή μέσω mail, ενώ εκπρόσωπος της πλατφόρμας αρκέστηκε απλά στο να δηλώσει πως το τεστ αυτό έγινε για να διασφαλιστεί πως όντως η πλατφόρμα χρησιμοποιείται νόμιμα.

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι ακολουθεί τη νέα αυτή πολιτική στο The Hollywood Reporter και στοχεύει να σταματήσουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν παράνομα την υπηρεσία. Ωστόσο, θεωρητικά οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν τη δωρεάν παρακολούθηση εάν ο κάτοχος του προφίλ το επιτρέπει και του στείλει τους κωδικούς. Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής η εμφάνιση του συγκεκριμένου μηνύματος γίνεται δοκιμαστικά.

Βλέπουμε στο Σπίτι: Αναζητήστε όλες τις προτάσεις του Flix για τις μέρες χωρίς αίθουσες στην ειδική ενότητα «Βλέπουμε στο Σπίτι» που ανανεώνεται συνεχώς