Industry

Εμβόλια τώρα: Το Netflix και η Disney κάνουν το δίκαιο πράξη

στα 10

Ολοι όσοι δουλεύουν στα γυρίσματα των παραγωγών της πλατφόρμας και οι εργαζόμενοι στο στούντιο της Disney, θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί για την προστασία του εαυτού τους και των άλλων.

Flix Team
Εμβόλια τώρα: Το Netflix και η Disney κάνουν το δίκαιο πράξη

Ηταν κάτι που αναμενόταν να γίνει σύντομα, αλλά η επέλαση της μετάλλαξης Δ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, επιτάχυνε την εφαρμογή του, καθώς στην διάρκεια των προηγούμενων κυμάτων της πανδημίας, σχεδόν όλες οι παραγωγές του Χόλιγουντ, αναβλήθηκαν ή καθυστέρησαν λόγω του Covid-19.

Δείτε ακόμη: Το Χόλιγουντ προχωρά σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς

Κι έτσι, ήταν το Netflix που πρώτο ανακοίνωσε ότι όλοι οι ηθοποιοί στις παραγωγές του κι όλα τα μέλη του συνεργείου που έρχονται σε επαφή μαζί τους θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της Disney που δήλωνε ότι από εδώ κι εμπρός όλοι οι υπάλληλοι του στούντιο θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά -εκτός από πολύ συγκεκριμένες εξαιρέσεις. Ολοι τους έχουν 60 μέρες περιθώριο για να κάνουν το εμβόλιο αν δεν το έχουν ήδη κάνει, ενώ οποιαδήποτε νέα πρόσληψη από το στούντιο θα έχει ως προαπαιτούμενο το να υπάρχει ήδη πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Διαβάστε επίσης: Ο Σον Πεν αρνείται να ξαναπάει στο γύρισμα του «Gaslit» αν δεν εμβολιαστεί ολόκληρο το συνεργείο