Buzz

Ο Σον Πεν αρνείται να ξαναπάει στο γύρισμα του «Gaslit» αν δεν εμβολιαστεί ολόκληρο το συνεργείο

στα 10

Και προτίθεται ν' αναλάβει τη διαδικασία και το κόστος.

Ο Σον Πεν αρνείται να ξαναπάει στο γύρισμα του «Gaslit» αν δεν εμβολιαστεί ολόκληρο το συνεργείο

Το «Gaslit» είναι μια από τις μίνι-σειρές που ανυπομονούμε να δούμε του χρόνου. Η παραγωγή του Starz καταπιάνεται με το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, αλλά με μια «μοντέρνα προσέγγιση», εστιάζοντας στις άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα, από τους φιλόδοξους υπαλλήλους του Νίξον, στους φανατικούς υπέρμαχούς του, στους ανθρώπους, τελικά, που με τεράστιο ατομικό ρίσκο έφεραν το σκάνδαλο στην επιφάνεια. Πρωταγωνιστούν ο Σον Πεν στο ρόλο του πιστού Εισαγγελέα του Νίξον, Τζον Μίτσελ κι η Τζούλια Ρόμπερτς ως κοσμική σύζυγός του, Μάρθα, αλλά το εάν, τελικά, θα δούμε τη σειρά εξαρτάται από... το εμβόλιο κατά του Covid!

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2021 | Ημέρα 5η & 6η, όπου η νέα ταινία του Σον Πεν δεν αποδοκιμάστηκε ηχηρά

Ο Σον Πεν δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει το γύρισμα του «Gaslit», εάν δεν εμβολιαστούν όλοι οι συμμετέχοντες στην παραγωγή. Αυτή τη στιγμή, το επιβεβλημένο μέτρο προβλέπει ότι πρέπει να έχουν εμβολιαστεί οι εργαζόμενοι στη «Ζώνη Α» μιας παραγωγής, δηλαδή οι ηθοποιοί κι όσοι έρχονται σε άμεση επαφή μαζί τους. Ο Πεν απαιτεί να εμβολιαστούν κι οι εργαζόμενοι στις Ζώνες Β και Γ, δηλαδή όλοι, ως τον τελευταίο.

Το πρακτικό πρόβλημα είναι ότι η παραγωγή και να θέλει δεν μπορεί να απαιτήσει κάτι που δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο της πολιτείας. Ο Σον Πεν προσφέρεται να εξασφαλίσει δωρεάν εμβολιασμό μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσής του, Core, καθώς οι μη υποχρεωτικοί εμβολιασμοί στην Αμερική χρεώνονται.