Industry

Νέος κύκλος κινηματογραφικών σεμιναρίων της SAE Athens

στα 10

Οι τεχνικές ενός ηθοποιού μπροστά στην κάμερα και η δημιουργία μιας κινηματογραφική σκηνής από το γύρισμά της μέχρι την τελική της επεξεργασία στο post-production είναι οι βασικές θεματικές του νέου κύκλου σεμιναρίων της SAE Athens για όσους είναι πια σίγουροι ότι... όταν μεγαλώσουν θα κάνουν σινεμά!

Flix Team
Νέος κύκλος κινηματογραφικών σεμιναρίων της SAE Athens

Η SAE Athens, μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων σύντομης διάρκειας πάνω στην εικόνα και στον ψηφιακό κινηματογράφο, εμπλουτίζει τις θεματολογίες της με τα πρωτοποριακά σεμινάρια Acting for Camera (έναρξη 8 Απριλίου) και Chroma Key and Compositing (έναρξη 13 Μαΐου), ενώ το σεμινάριο DSLR Film Making λόγω μεγάλης ζήτησης επαναλαμβάνεται τον Ιούνιο.

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 8 Απριλίου με το Acting for Camera, ένα σεμινάριο διάρκειας 20 ωρών αφιερωμένο στις τεχνικές που πρέπει να ακολουθεί ο ηθοποιός μπροστά στην κάμερα. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιοί έχουν την ευκαιρία να να αποκτήσουν δεξιότητες διαχείρισης των απαιτήσεων της υποκριτικής μπροστά από τον φακό, μέσα από μία σειρά τόσο θεωρητικών διαλέξεων όσο και βιωματικών εργαστηριών. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους σκηνοθέτες να μάθουν πως να διαχειρίζονται τους ηθοποιούς τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου «Acting for Camera» που θα διεξαχθεί από τις 8 έως και τις 12 Απριλίου μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Τον Μάιο σειρά έχει το σεμινάριο Chroma Key and Compositing στο οποίο αναπτύσσονται οι τεχνικές επαγγελματικής σύνθεσης μιας σκηνής, από το γύρισμα (φωτισμός, κάμερα σε green screen, παραγωγή) μέχρι τη χρωματική επεξεργασία και τη δημιουργία ειδικών εφέ (post production).

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του «Chroma Key and Compositing» που θα διεξαχθεί από τις 13 έως και τις 18 Μαΐου μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Το DSLR Film Making σεμινάριο (διαβάστε περισσότερα εδώ) θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, τον Ιούνιο, εξετάζοντας τη χρήση της κάμερας Digital Single-Lens Reflex και της δημιουργικής αξιοπήσής της στο χώρο της σύγχρονης κινηματογράφησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου «DSLR Film Making» που θα διεξαχθεί από τις 21 Ιουνίου έως και τις 30 Ιουνίου μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας κάθε σεμιναρίου θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Eπικοινωνήστε με τη γραμματεία της SAE Athens στο τηλέφωνο 210 3217661 για να κανονίσετε συνάντηση με τον εκπαιδευτικό συντονιστή του προγράμματος, να ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του course και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις της σχολής και αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της σχολής.

Πληροφορίες στο 210 3217661 ή στο athens@sae.edu

Tags: SAE ATHENS