Industry

Η SAE Athens σας μαθαίνει τι είναι το DSLR Film Making!

στα 10

Αφιερωμένο στη χρήση της κάμερας Digital Single - Lens Reflex είναι το σεμινάριο που διοργανώνει η SAE Athens από τις 22 Φεβρουαρίου έως και τις 2 Μαρτίου, ανοιχτό σε ερασιτέχνες και μελλοντικούς επαγγελματίες του κινηματογράφου.

Flix Team
Η SAE Athens σας μαθαίνει τι είναι το DSLR Film Making!

Η SAE Athens εγκαινιάζει, την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου, το νέο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα – σύντομης διάρκειας φοίτησης - DSLR Film Making, αφιερωμένο στη χρήση της κάμερας Digital Single-Lens Reflex και της δημιουργικήςαξιοπήσής της στο χώρο της σύγχρονης κινηματογράφησης.

Ερασιτέχνες και μελλοντικοί επαγγελματίες του χώρου, που επιθυμούν να επεκτείνουν τι γνώσεις τους τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, θα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου να αποκτήσουν ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στην κατασκευή μιας ταινίας με τη δημιουργική χρήση της DSLR κάμερας. Συμμετέχοντας σε ένα επαγγελματικό γύρισμα με ηθοποιούς, φώτα και ήχο, οι σπουδαστές θα κάνουν το δικό τους μοντάζ, δημιουργώντας τη δική τους ταινία.

Τo σεμινάριo διαρκεί 20 ώρες, ενώ με την ολοκλήρωσή του θα δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αναζήτησετε στο επίσημο site της SAE Athens.

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, όμως, η SAE Athens διοργανώνει επιπλέον σεμινάρια πάνω στην εικόνα, ξεκινώντας στις 8 Μαρτίου με την «Εισαγωγή στο Digital Sculpting» όπου οι συμμετέχοντας θα μάθουν να δημιουργούν αληθοφανείς τρισδιάστατους χαρακτήρες, ενδιαφέροντα περιβάλλοντα, λεπτομερή στοιχεία σκηνικών και εντυπωσιακά concept designs. Το σεμινάριο θα διαρκέσει έως και τις 16 Μαρτίου.

Από τις 22 έως και τις 30 Μαρτίου θα διεξαχθεί το σεμινάριο «Final Cut Pro X», αφιερωμένο στο Final Cut Pro Χ της Apple, μία από τις πιο ολoκληρωμένες επιλογές στον τομέα του editing και της παραγωγής video. Μέσα από το σεμινάριο, ο σπουδαστής θα μάθει τις βασικές λειτουργίες και θα αποκτήσει πιστοποίηση χρήσης του από την Apple.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Eπικοινωνήστε με τη γραμματεία της SAE Athens για να κανονίσετε συνάντηση με τον εκπαιδευτικό συντονιστή του προγράμματος, να ενημερωθείτε αναλυτικά για το περιεχόμενο του course και να ξεναγηθείτε στις εγκαταστάσεις της σχολής.

Πληροφορίες στο 210 3217661 ή στο e-mail athens@sae.edu.