Buzz

Ο Μίκι Ρουρκ πιστεύει πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι αλήτης και ψεύτης. Κι είναι διατεθειμένος να ορκιστεί στη γιαγιά του γι' αυτό

στα 10

Μια διαμάχη τριών δεκαετιών δίνει ρέστα...

Ο Μίκι Ρουρκ πιστεύει πως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι αλήτης και ψεύτης. Κι είναι διατεθειμένος να ορκιστεί στη γιαγιά του γι' αυτό

Δεν του έκανε μόνο τη ζωή δύσκολη στον «Δαιμονισμένο Αγγελο» το 1987, τον απέκλεισε κι από το καστ του «The Irishman» - ή, τουλάχιστον, αυτό πιστεύει ο Μίκι Ρουρκ για το πάλαι ποτέ ίνδαλμά του, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Διαβάστε σχετικά: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέκλεισε τον Μίκι Ρουρκ από το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε;

angel heart 607Διαφημιστική φωτογραφία για τον «Δαιμονισμένο Αγγελο», 1987

Κι ο Μίκι Ρουρκ δεν το βάζει κάτω, αφού με κάθε ευκαιρία κατηγορεί στον Τύπο τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, με τελευταίο επεισόδιο ένα ποστ του στο instagram την Παρασκευή: «Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σ' εσένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ενα φίλος μου μού είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες, "ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μαλακίες",» γράφει... εύγλωττα ο ηθοποιός.

Και συνεχίζει: «Ακου, Κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο 1ος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη (punk ass είναι ο χαρακτηρισμός), όταν σε δω μπροστά μου τ' ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%,» υπογράφοντας «Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός».

μίκι ρουρκ 607Ο Μίκι Ρουρκ με το σκυλάκι του, τη Ρούμπι

Στο παρασκήνιο αυτής της δημόσιας, έστω κι αν μονόπλευρης, διαμάχης, ο Μίκι Ρουρκ δήλωσε σε συνέντευξή του το 2019 ότι ενώ θαύμαζε απεριόριστα τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο πριν συνεργαστούν, το 1987, στο αξέχαστο θρίλερ του Αλαν Πάρκερ, απ' όταν τον γνώρισε άλλαξε γνώμη: «Τώρα δεν τον θαυμάζω πια, έχω καταλάβει τι είναι,» είχε πει ο Ρουρκ, «Εγώ ξεκίνησα από τα σκατά. Εκείνος δεν τη γνωρίζει αυτή τη ζωή. Εγώ την έζησα αυτή τη γαμημένη ζωή κι έτσι όποτε κοιτάζω το πρόσωπό του, βλέπω μέχρι την κωλοτρυπίδα του.» Ομολογουμένως, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο δεν απάντησε (ακόμη, τουλάχιστον), στο πρόσφατο ποστ του Μίκι Ρουρκ, αλλά εσείς μπορείτε να το απολαύσετε, στο πρωτότυπο, εδώ: