Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέκλεισε τον Μίκι Ρουρκ από το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε;

στα 10

Ο Ρουρκ κατηγορεί τον Ντε Νίρο ότι άσκησε βέτο στον Σκορσέζε...

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απέκλεισε τον Μίκι Ρουρκ από το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε;

Κι ενώ μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα της νέας, πολυαναμενόμενη ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «The Irishman» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης,, ένα μικρό σκάνδαλο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Δείτε επίσης: Tο «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε έχει το πρώτο του τρέιλερ

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε στην ιταλική τηλεόραση και δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε τον ήθελε για την ταινία, αλλά ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο πάτησε πόδι και του στοίχισε μια μεγάλη ευκαιρία. Σύμφωνα με τον Ρουρκ, οι δυο τους έχουν μία κόντρα που διαρκεί δεκαετίες - από τα γυρίσματα του «Δαιμονισμένου Αγγελου» («Angel Heart») του Αλαν Πάρκερ το 1987.

angel heart 607

«Ο Μάρτι ήθελε να συζητήσουμε για έναν ρόλο στην νέα του γκανγκστερική ταινία, με συμπρωταγωνιστές τους Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι και Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Ομως τελικά, η casting director είπε στον μάνατζέρ μου ότι ο Ντε Νίρο έβαλε βέτο στον Σκορσέζε - αρνείται να ξαναδουλέψει σε ταινία μαζί μου...»

Ο Ρουρκ δήλωσε φανερά απογοητευμένος καθώς «χρειαζόταν αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά και τα χρήματα».

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό, ο Ντε Νίρο δεν είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρω να "διαβάζω"...»

Διαβάστε κι αυτό: Θα δούμε το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορσέζε στις ελληνικές αίθουσες;

the irishman poster 607

Η αλήθεια είναι ότι ο Μίκι Ρουρκ δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο του comeback, μετά την ευκαιρία που του έδωσε ο Αρονόφσκι και την υποψηφιότητα για Οσκαρ Α' Ανδρικού με τον «Παλαιστή». Μερικοί ρόλοι στα «Sin City», «Iron Man 2» και τους « Expendables» αποδείχθηκαν κυριολεκτικά... αναλώσιμοι. Και, σίγουρα, η ταινία που φέτος σπρώχνει το Netflix ως το νέο του «Ρόμα», το απόλυτο reunion των Πατσίνο-Ντε Νίρο και η υπογραφή του Σκορσέζε έμοιαζαν με χρυσή ευκαιρία.

Ανατροπή! Οταν έσκασε η είδηση κι έγινε viral σε όλο τον κόσμο, οι παραγωγοί της ταινίας (Τζέιν Ρόζενθαλ και Εμα Τίλιντζερ Κόσκοφ) και η casting director της ταινίας (Ελεν Λιούις) έστειλαν γραπτή δήλωση στον Τύπο:

«Ποτέ δεν έγινε πρόταση στον Μίκι Ρουρκ για το "The Irishman". Δεν τον σκεφτήκαμε, δεν τον συζητήσαμε δεν ήταν ποτέ επιλογή μας...»

Αουτς.

Διαβάστε περισσότερα: